close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Prestatgeries d’emmagatzematge en pisos petits: trucs i consells

10 octubre, 2023 · Blog

Disposar de capacitat d’emmagatzematge és súper important en una llar. Gràcies a això, podem organitzar de manera efectiva els elements d’una estada en concret. Per aconseguir-ho hi ha diversos mètodes i peces de mobiliari confeccionades a mida. En aquest cas ens centrarem en com ampliar l’espai d’emmagatzematge en pisos petits.

estanteria almacenaje

A més dels mobles clàssics volem aprofundir a les prestatgeries d’emmagatzematge. Un recurs que ens pot beneficiar molt i amb el qual podem aprofitar al màxim cada espai de casa nostra. Amb unes prestatgeries ben distribuïdes podrem generar més capacitat d’emmagatzematge i organització.

Necessitats d’emmagatzematge

Abans de comprar o instal·lar prestatgeries d’emmagatzematge cal determinar quin tipus d’objectes necessitem emmagatzemar i organitzar. Així podrem actuar sobre la base de quant espai necessitem per a ells. D’aquesta manera tindrem la certesa d’escollir el tipus i la mida adequats de les nostres noves prestatgeries.

A més, estem en un pis petit, per la qual cosa hem de tenir molt en compte les mides i intentar ajustar-les el màxim possible. Per escollir-les, també tindrem en compte perquè espai les necessitem, ja que seran diferents pel saló, els dormitoris o el bany. En aquest sentit, tenim la gran sort que el mercat ens ofereix una gran quantitat de prestatgeries d’emmagatzematge.

estanteria flotante dormitorio

Diferents mides, formes i acabats, l’oferta en prestatges d’emmagatzematge és molt àmplia i es pot adaptar a tot tipus d’estil decoratius. Sense anar més lluny tenim les prestatgeries Ikea d’emmagatzematge, que podeu escollir a la mateixa botiga. Un altre avantatge és que podem muntar-les nosaltres mateixos amb facilitat.

Tipus de prestatgeries

Com hem esmentat, hi ha una varietat de prestatgeries disponibles al mercat, incloent prestatgeries de paret, prestatgeries flotants, prestatgeries modulars i prestatgeries de metall o fusta. Arribats a aquest punt haurem de valorar de prestatgeria d’emmagatzematge el tipus que millor s’adapti a les nostres necessitats ia l’espai que tenim disponible.

Si ens situem a la sala d’estar o als dormitoris, les prestatgeries flotants són una opció excel·lent. La seva imatge moderna no resta espai visual i permet emmagatzemar i organitzar tota mena d’elements. Aquest és un dels grans avantatges en un pis petit, ja que contribueix a permetre que la llum flueixi sense problemes.

D’altra banda, podem necessitar un prestatge d’emmagatzematge al bany. En aquesta habitació una gran opció és aprofitar els cantons per col·locar prestatgeries. D’aquesta manera aconseguim ocupar un espai que normalment queda sense ús i generem capacitat d’emmagatzematge al bany. És un excel·lent complement en què podem organitzar una gran varietat de productes de neteja personal.

estante cuarto baño

Pis ordenat

Amb un element tan senzill com unes prestatgeries podem aconseguir una organització excel·lent en nodrides habitacions. Més enllà d’utilitzar la prestatgeria com a tal, també podem fer-les servir d’una altra manera. Per exemple, podem considerar que algunes prestatgeries també puguin servir com a mobles. En aquest sentit, com prestatgeries per a TV al saló o prestatgeries de peu amb espai per emmagatzemar sabates, al rebedor.

També podem complementar les nostres prestatgeries d’emmagatzematge amb galledes i caixes que ens permetin un emmagatzematge més ordenat. Sobretot per a objectes petits o que no vulguem que estiguin a la vista. Per això podem utilitzar caixes, contenidors o cistelles a les prestatgeries. Si etiquetem els recipients ens facilitarà identificar-ne el contingut.

Si necessites tenir més espai d’emmagatzematge a casa teva no dubtis a valorar col·locar prestatgeries. Amb totes les opcions que ens ofereix el mercat segur que trobeu l’opció que millor s’adapti a les vostres necessitats.