close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma i disseny de bany a Barcelona

Continuem finalitzant reformes a la ciutat de Barcelona. En aquest post exposarem com hem reformat una cambra de bany a la Travessera de les Corts. Un nou treball on s’han millorat tant aspectes en instal·lacions com en el disseny de bany. Gràcies a la nostra experiència, podem oferir projectes personalitzats i adaptats a cada client.

A això s’hi afegeix el nostre ampli catàleg en reforma i disseny de bany. Treballem amb marques de confiança i que s’adapten a tota mena de pressupostos. D’aquesta manera podem adaptar-nos a tota mena de necessitat sense renunciar a les millors qualitats. En aquesta reforma de bany a Barcelona queda palès que Gupo Inventia és garantia de perfecció.

Durant aquest text desgranarem cada detall i millora que hem realitzat en aquesta cambra de bany. Abans compartim un vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals aconseguits. Per conèixer totes les reformes que anem acabant ens pots seguir a Youtube i altres xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb nous continguts.

Bany lluminós i ampli

Com que es tracta d’una reforma exclusiva per a la cambra de bany, podem posar tota la nostra atenció en la millora d’aquest espai. D’aquesta manera podem oferir diferents opcions prèvies per elaborar el projecte i fins i tot abans que s’iniciïn les obres. Per a aquesta reforma de bany s’ha triat un disseny de bany contemporani amb tons neutres i molta llum.

Fem servir la cambra de bany diàriament i per aquest motiu ha de presentar les millors condicions en tot moment. Un espai on es generi lluminositat i amplitud visual s’aconseguirà un ambient acollidor i relaxat. Es tracta de característiques essencials per a una reforma de bany actual. Per aconseguir-ho la combinació entre el color blanc i els acabats de fusta són presents en aquest projecte.

Les parets del bany s’han enrajolat amb rajoles d’un to suau de beix en la seva totalitat. Gràcies a aquest detall tant la llum natural com la llum artificial flueixen a tots els racons d’aquesta cambra de bany. En ells contrasta de forma subtil el blanc porcellànic del lavabo i del vàter que queden ben marcats a la imatge global.

Acabats en fusta

En aquest projecte de reforma i disseny de bany també hi ha espai per a altres acabats, concretament els tons de fusta. Els veiem al moble de bany que s’ha col·locat sota el lavabo i amb què s’aconsegueix un excel·lent espai d’emmagatzematge. És un exemple perfecte de com fusionar el disseny de bany com la funcionalitat dins aquest.

Al nou paviment de bany també podem veure un acabat en fusta. En aquesta reforma de bany a Barcelona s’ha col·locat un terra ceràmic imitació parquet. Una excel·lent elecció tant a nivell visual com pràctic. La superfície llisa dels terres ceràmics és perfecta per a les cambres de bany, ja que és resistent i molt fàcil de netejar.

Fa joc amb aquests dos elements que hem comentat les rajoles de la paret de la dutxa. Per diferenciar els espais de la zona daigües i del bany en general shan utilitzat rajoles rectangulars que es veuen idèntiques a la fusta. A més d’aconseguir la imatge moderna i contemporània desitjada, també generen sensació de calidesa.

Sanitaris flotants

Bona part de la imatge moderna i actual d’aquesta cambra de bany és deguda als nous sanitaris. En aquest sentit s’ha apostat per donar-los una major presència estètica més enllà de la seva funcionalitat excel·lent. Els nous sanitaris queden integrats de manera perfecta en el nou disseny interior de bany formant-ne part.

Una característica particular és que tant el lavabo com el vàter són flotants. A més de deixar enrere la imatge convencional de les cambres de bany, també contribueixen a generar més espai visual. Aquest factor va lligat a laspecte de la lluminositat que hem comentat, ja que la llum no queda frenada per peces estàtiques.

A ells els acompanya una zona d’aigües pensada per oferir la comoditat més gran en tot moment. El plat de dutxa que s’ha col·locat funciona perfectament tant en el ritme de vida diari com en aquells moments de més relaxació. Un detall que complementa aquesta dutxa són les mampares de porta corredissa que la protegeixen.

Tot i que aquestes són les línies generals d’aquest projecte de reforma i disseny de bany que hem finalitzat, hi ha més detalls. Per exemple, s’ha aprofitat la paret sortint per crear dues prestatgeries d’obra. Se situen sobre el vàter flotant ia la dutxa. Un recurs perfecte per col·locar productes de bany o decoratius.

Pressupost de reforma sense compromís

A Grupo Inventia treballem perquè la teva reforma integral tingui tot allò que necessites. Les nostres expertes en interiorisme us assessoren en tot el tema d’imatge i disseny. També tindreu contacte directe i diàriament amb l’arquitecte tècnic durant tot el profes de l’obra. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i demanar el teu pressupost de reforma. Et lo entregamos sin ningún tipo de coste ni compromiso.