close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma integral al carrer Berguedà de Barcelona

En molt pocs dies finalitzarem una nova reforma integral a Barcelona. Concretament en un habitatge situat al carrer del Berguedà. Es tracta d’un projecte de reforma integral molt complet i on s’està renovant tot.

L’estat original de l’habitatge és molt precari i els nostres professionals s’han encarregat d’actualitzar-lo tant en imatge com en equipament. Abans que s’acabin les obres volem presentar el projecte comparant l’estat original amb els renders 3D de les nostres interioristes a Barcelona.

Quan finalitzi el projecte de reforma integral haurem convertit una estructura amb moltes mancances en una veritable llar. Un habitatge dotat de la modernitat necessària per oferir les millors prestacions en tot moment. Abans de gaudir del resultat final d’aquesta reforma a Barcelona comparem l’estat original amb el projecte 3D que hem generat a Grupo Inventia.

Nou interiorisme

Un dels primers passos en aquest projecte de reforma a Barcelona ha estat establir el nou disseny interior de la vivenda. El gran avantatge és que les condicions precàries originals de l’habitatge permetien imprimir qualsevol interiorisme sense gaires problemes. Després de diverses reunions amb els propietaris s’ha optat per un disseny interior contemporani que doti una personalitat pròpia a cada racó de l’habitatge.

D’aquesta manera, a més de dotar la casa d’una imatge actual, també es recuperaran elements originals propis. Gràcies als renders 3D elaborats per les nostres interioristes professionals podem comentar com serà el resultat final abans que acabin les obres. Pel que fa a la nova personalitat de l’habitatge es restauraran parets i sostre de maó vist a la zona de la sala d’estar i també en algun dormitori.

Al nou interiorisme d’aquest habitatge tindran protagonisme els tons neutres i les parets estan pintant amb colors blanc i beige Tot això combinat amb un terra de parquet en tons mitjans de fusta que general un ambient càlid i acollidor a cada espai de la casa. Aquesta és la imatge general i que es gaudirà tant a espais comuns com a la sala d’estar o al menjador com a estades privades com els dormitoris.

Reforma de cuina oberta

La gran majoria de reformes integrals que realitzem comporten una renovació completa de la cuina. Veient l’estat original de l’habitatge en aquest projecte de reforma integral a Barcelona no seria una excepció. La nostra experiència al sector i els professionals amb qui treballem ens permeten garantir el millor resultat en una reforma de cuina.

En aquest cas en concret és encara més agraït, ja que pots començar la cuina des de zero i ubicar-la al lloc més funcional. Un cop hagin finalitzat les obres aquesta casa a Barcelona tindrà una cuina excel·lent oberta i distribuïda a dos fronts. En un moble de cuina blanc s’integraran els nous electrodomèstics, com ara nevera, forn i microones. L’estructura també té un ampli taulell i una gran capacitat d’emmagatzematge per a la cuina.

La reforma de cuina es completa amb un altre tamo de taulell que aporta més superfície de suport i de treball a aquesta cuina. A més també està pensada per utilitzar-se com a barra d’esmorzar. En aquesta mateixa zona una extensió dona pas a la zona del menjador, que es moblarà amb una taula per a diversos comensals.

Banys equipats

Altres espais que es renovaran completament són les cambres de bany. Concretament, s’estan duent a terme tres reformes de banys, cada planta de la casa tindrà un espai de bany. Igual que a la resta de la vivenda, s’ha seguit una línia decorativa contemporània. L’objectiu és tenir banys frescos i acollidors, característiques essencials per a espais d’ús diari.

Per enrajolar les parets s’utilitzaran rajoles de color beige i es col·locarà un terra ceràmic imitació parquet. Una combinació perfecta per a un bany capaç de generar sensació d’amplitud i lluminositat. Com que és un interiorisme neutre també convida a introduir un altre tipus d’acabats. Ho veiem als mobles del lavabo que es presenten en tons fusta.

A més de la imatge a cada cambra de bany s’està instal·lant un equipament sanitari modern i funcional. Cadascun disposarà d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge, un inodor i una zona d’aigües amb un plat de dutxa. Sense anar més lluny, unes reformes de banys per obtenir espais capaços d’oferir les millors prestacions en tot moment.

Pressupost i projecte de reforma integral

A l’empresa de reformes Grupo Inventia elaborem projectes de reforma integral per a habitatges a Barcelona i localitats de les rodalies. L’entreguem sense cap compromís i també adjuntem, de manera gratuïta, un pressupost detallat i ajustat. Per sol·licitar-ho tan sols has de contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.