close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma i interiorisme a Barcelona: abans i després

Un dels més recents treballs que hem acabat és el d’un pis situat al carrer Sant Frederic de Barcelona. En aquesta ubicació hem portat a terme un projecte complet de reforma integral i millora de l’interiorisme a Barcelona. Ens hem encarregat de millorar tots els aspectes tant d’imatge interior com d’instal·lacions.

Gràcies al treball en equip hem aconseguit que un pis en desús es converteixi en una veritable llar. Per això hem aplicat les darreres tendències en disseny d’interiors i hem instal·lat un equipament modern i altament funcional. Així cada espai de la casa està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Per poder veure el treball de reforma i d’interiorisme a Barcelona comparem l’abans i després al vídeo següent. Així es poden apreciar tots els canvis i la gran feina dels professionals de l’empresa de reformes Grupo Inventia. Per conèixer més projectes finalitzats segueix-nos a les nostres xarxes socials, les actualitzem diàriament.

Cuina oberta al saló

Una de les millores més visibles és la reforma de cuina. En aquest projecte de reforma i interiorisme a Barcelona, ​​la cuina ha canviat d’ubicació. Ha passat de ser en un espai independent a ser oberta al saló. Ara és a la zona principal de l’habitatge i connectada amb altres espais clau.

La cuina està distribuïda a dos fronts i disposa d’una barra que funciona com a zona de menjador. Aquesta barra de cuina també ofereix una gran superfície de suport i emmagatzematge. El moble de cuina és lineal i disposa de diversos calaixos i armaris a la part inferior i superior del taulell. A més, s’han integrat els nous electrodomèstics: forn, microones i nevera.

Com que és una cuina oberta s’ha mantingut la imatge global de la resta del pis, sobretot de la zona del saló. D’aquesta manera, el moble de cuina és de color blanc i respon perfectament a l’interiorisme contemporani que hem aplicat. Un detall personalitzat és que un tros de paret s’ha enrajolat amb rajoles bisellades grises.

Nous banys

En aquest aspecte s’ha renovat el bany original i se n’ha creat un de nou. Tots dos estan totalment equipats i es complementen perfectament. És una reforma de banys que respon tant a les necessitats diàries com als moments més relaxats. Gràcies als nostres recursos i experiència, hem aconseguit dos espais d’higiene perfectes.

Pel que fa a l’equipament sanitari, tots dos compten amb les mateixes noves peces. D’una banda, tenim un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter de línies modernes. També s’hi uneix la zona d’aigües. Per aquesta s’ha escollit un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

També s’ha treballat al nou interiorisme de banys. Segueixen la línia moderna i contemporània, encara que amb elements personalitzats i únics. A les dues reformes de banys les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles de to neutre. Per al nou paviment s’han escollit dos terres tipus hidràulic que generen molta personalitat.

Interiorisme a Barcelona

A la nostra empresa ens caracteritzem per fer unes reformes de cuines i de banys excel·lents. A més, també comptem amb un departament d’interioristes a Barcelona especialitzats en decoració i disseny d’interiors. D’aquesta manera podem oferir projectes de reforma 360º que milloren tots els espais d’un pis o casa.

En aquest projecte de reforma i interiorisme a Barcelona hem apostat per una imatge contemporània amb tons neutres. D’aquesta manera, hem aconseguit generar espais amplis, lluminosos i molt acollidors. Zones com el saló o els dormitoris ara són espais ideals per socialitzar i descansar.

La majoria de parets s’han pintat amb un suau to de color beix. És una tonalitat propícia perquè la llum natural flueixi per tota la casa. Les noves portes són de color blanc i generen un contrast agradable. També s’ha col·locat un nou terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta.

Pressupost de reforma integral

Per renovar una llar, el millor és comptar amb professionals amb experiència contrastada i amb resultats visibles. A Grupo Inventia posem a la teva disposició un equip d’experts que t’assessoraran en tot moment. Demana informació i el teu pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17. Ho tindrem preparat en uns dies per entregar-t’ho sense compromís.