close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte d’interiorisme a Barcelona

7 desembre, 2020 · Blog

A Grupo Inventia oferim projectes de reforma integral complets i especialitzats en cada zona de la llar. A més de renovar cuines i cambres de bany també realitzem projectes d’interiorisme a mida i personalitzats per a cada client. Som una empresa multidisciplinar i entre els nostres departaments comptem amb un especialitzat en disseny d’interiors.

Actualment estem immersos en diversos treballs de renovació i un dels projectes d’interiorisme a Barcelona més recents ens porta fins al carrer Tuset. Els propietaris d’aquest immoble volen renovar i modernitzar la imatge de totes les estances de la seva vivenda. Això inclou la sala d’estar, per al qual el nostre equip d’interiorisme ha preparat diverses propostes.

Interiorisme a mida

Aquesta és una un dels avantatges de treballar amb Grupo Inventia. Vam visitar l’habitatge, prenem mesures per elaborar els plànols i apuntem les necessitats dels propietaris. A partir d’aquí les nostres expertes interioristes elaboren uns renders 3D en els quals es mostra com pot ser el resultat final de la renovació. Tot això ho vam lliurar de forma gratuïta i sense cap compromís.

Un punt positiu és que podem configurar diferents propostes perquè els interessats escullin la que més s’adapti a les seves necessitats. Al seu torn també és possible optar per una i realitzar els canvis que es desitgin en el disseny d’interiors. D’aquesta manera les obres s’inicien amb tots els paràmetres establerts prèviament. Així s’aconsegueix que els temps pautats no pateixin cap alteració.

Disseny contemporani

Per a aquest projecte d’interiorisme a Barcelona s’aposta per un disseny contemporani i modern. Una de les grans avantatges de treballar amb aquest estil decoratiu és que és molt fàcil de combinar amb tot tipus d’elements decoratius. A més a l’utilitzar tonalitats neutres com el gris o el beige es genera un ambient molt càlid i acollidor.

interiorismo barcelona
interiorisme sala d’estar amb sofàs en L / Grupo Inventia

Sens dubte es tracten de característiques perfectes per a una estança com la sala d’estar, el protagonista en aquest cas. Amb una imatge establerta nostre equip d’interiorisme ha fet dues propostes. En una d’elles al sofà està col·locat en forma de L i la paret de davant queda lliure. En aquest cas la paret funcionaria com una pantalla per al projectes col·locat al sostre.

D’altra banda ens trobem la proposta d’interiorisme que col·loca els sofàs a dos fronts. En aquesta opció els seients prenen major protagonisme i es modifica la ubicació del projector. En tots dos casos es manté la importància de la llar de foc, un element central i que desitja mantenir-se. Pots comentar que opció t’agrada més en la publicació del nostre compte d’Instagram.

diseño de interiores barcelona
Sala d’estar amb sofàs a dos fronts / Grupo Inventia

Empresa d’interiorisme a Barcelona

L’elecció ja està presa pels propietaris de l’habitatge i en unes setmanes podrem mostrar el resultat final d’aquest projecte d’interiorisme a Barcelona. Anys d’experiència en el sector ens permeten garantir el resultat desitjat tant en els treballs de reforma com de disseny interior de la teva llar. Per sol·licitar el teu pressupost sense cost ni compromís pots omplir aquest formulari o trucar-nos al 93 209 97 17.