close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte d’interiorisme i reforma integral al carrer Londres de Barcelona

Nou projecte d´interiorisme i reforma integral finalitzat a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem renovat tant la imatge com l’equipament d´un habitatge situat al carrer Londres. A més dels treballs clàssics en un projecte reforma integral també ens hem encarregat de moblar les vostres estances. D’aquesta manera, l’apartat de l’interiorisme queda totalment complet.

Ara aquest habitatge a Barcelona està a punt per oferir les millors prestacions des del primer dia. A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens encarreguem de projectes personalitzats i a mida. Pots sol·licitar el teu trucant al telèfon 93 209 97 17 i un dels nostres experts t’atendrà personalment. Quan tinguem el projecte llest amb plànols i renders 3D t’ho lliurem sense cost ni compromís.

Al següent vídeo exposem els acabats generals del disseny interior i de la reforma integral en aquest pis de carrer Londres a Barcelona. Pots veure més projectes finalitzats a les nostres xarxes socials. Segueix-nos i coneix tots els serveis de reforma que oferim a Grupo Inventia.

Interiorisme i mobiliari

Com hem esmentat en aquest projecte de reforma a Barcelona, hem millorat el disseny interior de tots els espais de l’habitatge. També hem moblat completament espais com la sala d’estar, el menjador i els dormitoris. El nostre servei de mobiliari d’habitatges ens permet oferir les millors opcions per a tots els mobles de la casa.

Pel que fa a la nova imatge, s’ha apostat per un interiorisme contemporani amb tonalitats neutres. D’aquesta manera, s’han aconseguit espais molt lluminosos i amplis. Les parets han estat pintades de color beige i s’han combinat perfectament amb altres elements. Entre ells, el sostre de volta catalana original que s’ha restaurat o el nou paviment d’estil hidràulic.

Les nostres interioristes a Barcelona han projectat una imatge homogènia on s’han integrat elements moderns i originals. Per la seva banda, als dormitoris s’ha seguit la línia decorativa de la resta de l’habitatge. També s’han moblat amb un llit, un armari i una zona de treball. En línies generals, uns espais perfectes per al descans.

Reforma integral de cuina oberta

S’ha fet una reforma completa de cuina. En aquest cas, s’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta a la sala d’estar. Al costat obert s’ha col·locat una illa de cuina que funciona com a espai de menjador. A més ofereix una àmplia superfície de suport i de treball i és on està ubicada la pica.

A la banda esquerra, l’enganxat a la paret, s’ha instal·lat el moble de cuina principal. Compte amb un tram de taulell que amplia la superfície de suport i també amb una placa vitroceràmica. Tant a la part superior com a inferior compta amb capacitat d’emmagatzematge i s’han integrat el microones i el forn respectivament. La nevera queda integrada i camuflada per les portes de l’armari a l’extrem dret de la cuina.

Aquesta reforma de cuina a Barcelona es presenta amb plafons llisos i de color blanc. Com que és un espai obert la imatge dels mobles de la cuina ha de connectar amb la resta del disseny interior. En aquest cas s’ha aconseguit sense dificultats, ja que la nostra oferta a cuines és molt àmplia i amb una gran varietat de propostes.

Reforma de cambres de bany

Altres espais que s’han vist millorats en aquest projecte d’interiorisme i reforma són les cambres de bany. En tots dos casos s’ha seguit una mateixa decoració i equipament. L’objectiu d’aquest tipus de reformes de banys és dotar els espais de molta funcionalitat i que estiguin preparats per oferir les millors prestacions.

S’ha instal·lat un lavabo flotant que compta amb un armari per a l’emmagatzematge a la part inferior. D’aquesta manera, els productes d’higiene i bany es poden organitzar de manera correcta sense necessitat de col·locar prestatgeries. Les cambres de bany també compten amb un nou vàter d’imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena. A la part del fons s’hi ubica la zona d’aigües. En tots dos casos un plat de dutxa que queda protegit per una mampara de porta corredissa.

Per al nou interiorisme de banys les parets s’han enrajolat amb rajoles tipus metre de color blanc. La resta de paret que queda lliure s’ha pintat amb el mateix to. Així, els espais d’higiene es presenten en una imatge moderna i que genera lluminositat. El nou paviment per la seva banda és un terra de rajoles amb dibuixos tipus hidràulic.

Pressupost interiorisme i reforma

A Grupo Inventia preparem el teu projecte d’interiorisme i reforma en pocs dies i de manera personalitzada. Et mostrem una aproximació al resultat final abans que comencin les obres. Tot això sobre la base dels teus gustos i necessitats i sense cap compromís. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o mitjançant WhatsApp.