close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte d’interiorisme i reforma de banys a Barcelona

Nou projecte de reforma integral finalitzat per Grupo Inventia. Per a aquest treball nostre equip es va desplaçar fins al carrer Bruc de Barcelona, on es va encarregar de renovar tant l’interiorisme com les cambres de bany de l’habitatge en qüestió. Amb un resultat d’allò més satisfactori, la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona va imprimir una imatge moderna en totes les estances.

Abans de repassar alguns dels detalls més destacats d’aquesta nova reforma integral, compartim un vídeo perquè es puguin apreciar amb claredat els acabats generals aconseguits en totes les estances.

Projecte d’interiorisme

Una de les demandes d’aquesta reforma integral a Barcelona era la de rejovenir l’aspecte de totes les estances. Ara el saló, el passadís o els dormitoris presenten un ambient fresc i acollidor a través d’un estil contemporani molt agraït. Amb el treball realitzat es van generar espais amplis, lluminosos i perfectes per viure-hi.

Això es va aconseguir gràcies a la utilització de tonalitats neutres a l’hora de pintar les parets. Units a la llum natural procedent de l’exterior es va aconseguir el resultat desitjat. Un altre detall destacat va ser la renovació del paviment. Per aquest es va optar per un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Sens dubte una gran i encertada elecció.

Reforma de banys

En aquesta ocasió es van dur a terme dues reformes de bany. El bany principal, i més gran, es va equipar amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. Per al disseny interior es van triar rajoles de color beige per enrajolar les parets, aconseguint un ambient fresc i modern.

D’altra banda ens trobem amb el bany de cortesia, en què les parets també es van enrajolar completament. En aquest cas es van utilitzar rajoles blanques a excepció de la paret de la banyera, en la qual es van utilitzar rajoles verdes. Igualment es tracta d’un bany complet amb lavabo, inodor i la citada banyera.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral sigui un èxit rotund. Contacta amb nosaltres i t’informarem de tots els nostres serveis sense cap tipus de compromís.