close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte d’interiorisme i reforma a Tiana

Un nou treball es suma a la llista de projectes finalitzats a l’empresa de reformes Grupo Inventia. En aquesta ocasió hem dut a terme un projecte d’interiorisme i de reforma en una casa situada a la localitat de Tiana. A més de realitzar projectes d’interiorisme a Barcelona també ens desplacem a localitats de les rodalies.

En aquest projecte les interioristes de Grupo Inventia van treballar per aconseguir una imatge renovada de la casa, però mantenint la seva essència. Amb el projecte aprovat nostre equip d’obra el va convertir en realitat. En el següent vídeo compartim els acabats generals aconseguits en cada estança. Pots veure més projectes d’ interiorisme i reformes al nostre canal de Youtube.

Ampli i lluminós

En un inici la casa presentava una imatge que necessitava una millora per a ser habitable i oferir les millors prestacions. A partir de les indicacions dels propietaris nostre equip d’interiorisme a Barcelona va treballar en un projecte que complís amb les seves expectatives. S’ha apostat per una combinació d’estils. Si bé els tons neutres predominen en tota la casa, hi ha diversos elements que li aporten un toc d’estil rústic.

Justament aquest era l’interiorisme pretès. D’aquesta manera el color blanc és el protagonista en totes les estances. Així s’han pintat les parets, aconseguint espais molt lluminosos i molt amplis visualment. A cada espai de la casa es respira un ambient mediterrani molt agradable. A més compta amb grans entrades de llum natural, de manera que s’han aprofitat amb escreix i s’han integrat en el nou interiorisme.

Acabats en fusta

Aquest immaculat color blanc de les parets s’ha combinat amb la personalitat càlida que transmet la fusta. Tant les portes i finestres com els seus marcs es presenten en tons forts de fusta, oferint una imatge molt natural. Aquest és l’esquema seguit amb les bigues a la vista i en els esglaons de les escales interiors.

A les escales la fusta cobreix els cants de cada esglaó. Al contrapeu s’han mantingut les rajoles i en els esglaons el terratzo original. A més de dur a terme renovacions de casa, també comptem amb experts restauradors. Diversos elements d’aquest projecte d’interiorisme (escales, bigues, columnes) són una bona prova d’això.

Que el terra també fora de fusta era una cosa que estava previst en el projecte d’interiorisme. Però s’ha utilitzat una tonalitat diferent a el de les portes, per exemple. El nou paviment de la sala d’estar, els dormitoris i la resta d’espais comuns és un terra de parquet en tons clars de fusta. D’aquesta manera el protagonisme se l’emporta el conjunt complet, el terra de parquet s’integra perfectament en la imatge general.

Interiorisme a Barcelona

El nostre equip d’interiorisme a Barcelona elabora projectes a mida en base a les necessitats de cada propietari. També ens adaptem a qualsevol pressupost. Si creus que la teva llar necessita un canvi d’imatge, aquí tens als professionals indicats. Pots sol·licitar el teu projecte d’interiorisme trucant a l’93 209 97 17 o omplint aquest formulari que trobaràs a la nostra pàgina web. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.