close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma integral a Badalona

La nostra empresa de reformes actua tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. És el cas del nou projecte de reforma integral a Badalona que hem acabat. Disposem d’una àmplia xarxa de professionals i distribuïdors que ens permet ampliar la nostra presència a municipis com Gavà, Terrassa, Sant Cugat i molts més.

Per a aquesta reforma integral ens han demanat actualitzar la imatge de tot l’habitatge i equipar espais clau com ara la cuina i el bany. En tots dos aspectes som experts i comptem amb una gran varietat de possibilitats. A més a més, les nostres interioristes s’encarreguen d’un assessorament personalitzat per oferir les millors opcions.

El resultat d’aquesta reforma a Badalona el compartim al vídeo següent. Si ens segueixes a les xarxes socials podràs conèixer de primera mà tots els projectes de reforma integral que acabem a Barcelona i rodalies.

Reforma de cuina a U

La cuina la trobem en una estança pròpia i està distribuïda en forma d’U. Hem aprofitat al màxim l’espai disponible instal·lant un equipament molt complet. Precisament hem apostat per una reforma de cuina pràctica i mobilitat. Ara podeu oferir les millors prestacions en el seu ús.

Als extrems de la cuina hem integrat els nous electrodomèstics. A la dreta hi ha la nevera ia la banda esquerra hi ha buits a mida per col·locar el forn, el microones i una rentadora. A més, a la part central hem integrat un rentaplats. Aquesta reforma de cuina a Badalona és molt completa.

El taulell és allargat i ofereix superfície de suport i de treball. Al mateix temps hem instal·lat una placa vitroceràmica i l’aigüera d’un sinus. Una altra de les millores d´aquesta reforma de cuina és que hem ampliat la capacitat d´emmagatzematge. Ara té calaixos i armaris tant a la part inferior com superior del taulell.

Reforma integral de bany

Per a la reforma de bany s’ha treballat per crear un espai d’higiene funcional per a tots els dies de la setmana. Ara compta amb un equipament modern i que compleix les expectatives dús. També ens hem encarregat d´adequar el disseny del bany per aconseguir un espai agradable i fresc.

Aquesta reforma de bany a Badalona compta amb un lavabo flotant amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. D’aquesta manera, es poden organitzar de manera efectiva tots els productes de bany. Al costat hem instal·lat un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. És un sanitari ideal per generar més espai visual.

Per a la zona d’aigües ens hem decantat per un plat de dutxa arran de terra protegit amb una mampara transparent. Tot plegat envoltat d’un ambient tranquil i agradable. Les parets les hem enrajolat amb rajoles de color blanc que generen molta lluminositat. Per al paviment s’ha escollit un terra ceràmic imitació fusta.

Nova imatge interior

Un altre dels aspectes que cal millorar en aquesta reforma a Badalona ha estat la imatge interior de tot el pis. Amb l’objectiu d’adequar-ho a les tendències actuals hem treballat sobre la base d’un estil contemporani. Tot això amb l´assessorament diari i personalitzat de les nostres expertes interioristes.

S’ha escollit el color blanc per pintar les parets per tal que la llum natural pugui fluir amb facilitat. També hem instal·lat noves portes de color blanc, alguna corredora. D´aquesta manera zones com la sala d´estar o espais com els dormitoris queden recollits en un ambient molt acollidor.

Una altra de les nostres especialitats és el canvi de paviment, ja que tenim un catàleg molt ampli i amb una gran varietat de possibilitats. En aquesta reforma integral a Badalona ens hem encarregat de col·locar un terra ceràmic imitació fusta. Es tracta d´un acabat que encaixa molt bé en el disseny contemporani i que aporta calidesa al´ambient.

Pressupost de reforma integral

Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma integral. Ho tindrem llest en pocs dies i t’ho lliurarem sense compromís juntament amb els plànols i renders 3D del projecte.