close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma i interiorisme a Barcelona

A Grupo Inventia hem conclòs un nou treball de reforma integral a Barcelona. Ens hem desplaçat fins al carrer Marquès de Campo Sagrado per renovar completament l’interiorisme de totes les estances de la vivineda i també reformar y equipar la cambra de bany. Novament el nostre equip de reformes integrals a Barcelona ha aconseguit rejovenir la imatge de l’immoble i mantenir elements originals únics.

Interiorismo

El principal objectiu d’aquest projecte de interiorisme a Barcelona era el d’aconseguir espais acollidors, amplis i lluminosos. Amb aquesta idea s’ha aconseguit dotar l’habitatge d’espais i estances perfectes tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. Per a això els colors neutres han tingut un paper principal. Les parets s’han pintat de blanc, mateix color utilitzat en les portes i en els sòcols. Amb això s’ha assegurat que la llum natural s’estengui a cada racó de la casa.

Per al nou paviment s’ha escollit de forma encertada un terra de parueqt en tons mitjans de fusta. Aquest és perfecte per potenciar les característiques esmentades, a més d’aportar major calidesa a cada estança. Els acabats en fusta també s’utilitzen en el dormitori principal. Al s’ha col·locat un capçal del llit a mesura que sembla emergir d’ell mateix parquet.

A més d’altres elements nous com les portes corredisses o un terra tipus hidràulic als peus de la finestra de la sala, també s’han restaurat i mantingut elements originals. En aquest aspecte destaca una paret de maó vist que va des de l’entrada fins a l’inici de la cuina i el saló.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert i distribuïda en forma de L. A més compta amb una illa de cuina que aporta major superfície de suport i pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar. A l’extrem de la part dreta s’han encastat la nevera i forn. Seguidament neix un taulell que està equipat amb una pica i té capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un nou tram. En aquest cas amplia la superfície de treball i està equipat amb una placa vitroceràmica i un fogó. En aquesta reforma de cuina el color blanc és el protagonista, ja que s’ha utilitzat en la major part del moble de cuina. Destaca l’enrajolat de la pared amb rajoles d’acabat en marbre.

Reforma de bany

La cambra de bany també ha vist millorada la seva imatge, la qual ha seguit la línia de disseny interior aplicada a la resta de l’habitatge. Per a les parets també s’ha utilitzat pintura blanca. D’aquesta manera, i combinades amb un paviment de gres en color gris, al bany es genera una sensació agradable d’amplitud. La reforma de bany es completa amb el nou equipament sanitari, compost per un nou lavabo, inodor i plat de dutxa. La paret d’aquesta última s’ha enrajolat amb rajoles de color blanc.

Reformes i interiorisme a Barcelona

Grupo Inventia compta amb els millors professionals per dur a terme el teu projecte de reforma i interiorisme a Barcelona. Pots sol·licitar-trucant a l’93 209 97 17. T’ho lliurarem al costat del teu pressupost sense que et suposi cap cost ni compromís.