close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projectes de reformes de cuina a Barcelona

25 març, 2020 · Blog · Etiquetes:

A Grupo Inventia comptem amb departaments especialitzats en totes les estances de l’habitatge, a més de professionals de el món de l’interiorisme. Entre ells pren una especial rellevància el de reformes de cuina a Barcelona, que ofereix una àmplia gamma de possibilitats tant en el mobiliari com en els electrodomèstics.

Per tant la nostra empresa de reformes integrals elabora projectes tant per a la renovació completa de l’habitatge com per a una estada concreta com ho és la cuina. En el següent vídeo mostrem alguns exemples de les reformes de cuines que hem realitzat tant a la ciutat de Barcelona com en localitats de les rodalies.

Mobiliari a mida

Un dels avantatges que oferim en Grupo Inventia a l’hora de dur a terme una reforma de cuina és que disposem d’una àmplia gamma de possibilitats per al mobiliari. Gràcies a això podem adaptar-nos a la distribució que cada propietari vulgui per a la seva nova cuina. Al seu torn, també podem crear cuines obertes gràcies al nostre equip d’obra.

Per als acabats dels mobles de cuina també comptem amb un ampli catàleg de possibilitats. Això ens permet poder oferir tota mena de possibilitats pel que fa a el disseny interior de l’estança i adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu. Perquè tot queda a l’gust i necessitats dels propietaris les nostres interioristes els assessoren de forma personalitzada.

cocinas barcelona

Electrodomèstics

Els electrodomèstics són una part essencial en tota cuina que es preï. Per aquest motiu en Grupo Inventia treballem amb els millors distribuïdors i oferim la possibilitat d’equipar la cuina amb electrodomèstics de primeres marques. En el nostre catàleg podràs trobar tant els electrodomèstics més essencials com aquells més exclusius.

presupuesto reformas cocina

Un altre punt important a les nostres reformes de cuina és el paviment. Al igual que per la resta d’estances de l’habitatge, oferim terres de tot tipus per a la cuina. Paviments pràctics com el gres o més colorits com els terres tipus hidràulic, passant pel resistent parquet laminat, ideal en cuines obertes.

Reformes de cuines a Barcelona

Per demanar qualsevol informació sobre les nostres reformes de cuines a Barcelona, pots contactar amb nosaltres directament trucant al 93 209 97 17. Podràs sol·licitar el teu pressupost, el qual et lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.

cocina abierta