close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projectes de reformes integrals personalitzats

20 agost, 2018 · Blog

Des que Grupo Inventia va iniciar la seva activitat en el sector de les reformes integrals, tant d’habitatges com de locals comercials, un dels aspectes més característics és el oferir als seus futurs clients un projecte de reforma integral (planols i renders 3D) i un pressupost ajustat a les seves necessitats. Tot això de forma gratuïta i sense compromís.

I és que en Grupo Inventia confiem en el nostre treball i aquest tracte personal que oferim a tots aquells interessats en els serveis que oferim.

Visita en persona

Un altre dels aspectes que ens diferencien d’altres empreses del sector de les reformes integrals és que ens agrada que el primer contacte amb el propietari sigui a la casa que es pretén reformar. D’aquesta manera és molt més senzill poder amarar-se de la idea des del primer dia, escoltant les necessitats del propietari i prenent les mesures reals per poder així elaborar un projecte i pressupost d’una forma molt precisa. Com no, ressaltar que aquesta visita personalitzada és gratuïta i sense compromís.

Projecte d’interiorisme

Un cop comentats els detalls a tenir en compte, el nostre arquitecte es reuneix amb el nostre departament d’interiorisme, l’encarregat d’elaborar uns renders 3D d’acord amb el desig del propietari de l’immoble.

Un cop concertada la segona cita, ja a les nostres oficines centrals al carrer Muntaner de Barcelona mostrem tant el projecte com el pressupost elaborat. En aquest moment l’interessat en dur a terme una reforma integral a casa compta amb un projecte àmpliament detallat i totalment diferenciat sense haver abonat cap import perquè aquest es portés a terme, cosa molt complicada d’aconseguir actualment.

Reformes integrals Grupo Inventia

Si un cop vist això estàs pensant en reformar casa teva, o alguna estança com la cuina o el bany, no dubtis en contactar amb nosaltres, t’atendrem sense cap compromís.