close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Punts forts del terra laminat al teu interiorisme

15 febrer, 2024 · Blog

Canviar el terra d’una llar es pot donar tant per motius estètics com de conservació. És una part important de la llar i ha d’estar en bon estat. Les tendències decoratives i funcionals canvien durant l’any. Actualment hi ha moltes opcions i estils per escollir el nou terra de casa teva.

El terra laminat és un dels més sol·licitats a l’hora de renovar una llar. Les seves característiques el converteixen en una opció tan atractiva com a funcional. Avui dia a la tarima laminada la podem veure a moltes llars i tal vegada t’interessi conèixer els seus punts forts. A més, és un element que s’adapta a tota mena d’interiorismes.

suelo laminado madera

Preu i durabilitat

El terra laminat tendeix a ser més econòmic que altres tipus de revestiments de terra, com la fusta dura o la ceràmica. Sense cap dubte, això ho fa accessible per a una àmplia gamma de pressupostos i de dissenys interiors. D’aquesta manera el preu del terra laminat és un dels seus punts forts, acompanyat de totes les funcions pràctiques.

Encara que el terra laminat és sintètic, a diferència dels terres de fusta natural o els revestiments de ceràmica, segueix sent durador i resistent a les ratllades i al desgast diari. Això ho converteix en una opció pràctica per a àrees d’alt trànsit a la llar. Posar terra laminat a les zones del saló i els passadissos serà una decisió totalment encertada.

Dissenys i instal·lació

Un punt fort a nivell decoratiu del terra laminat és que està disponible en una àmplia varietat de dissenys. Aquests van des d’imitacions de fusta fins a acabats que imiten la pedra i les rajoles. A més, hi ha opcions per a diferents textures i acabats que es poden adaptar a diversos estils de disseny d’interiors. Entre ells, el terra laminat en espiga.

suelo laminado espiga

D’altra banda, instal·lar terra laminat és relativament fàcil, ja que generalment es col·loca flotant sobre una capa base. A més, és fàcil de netejar i mantenir, cosa que el fa ideal per a llars ocupades. Aquesta característica el fa ideal per a reformes de pis que necessitin una solució tan ràpida com a fiable.

Terra laminat i interiorisme

Trieu un tipus de terra laminat que complementi l’estil general de l’habitació. Per exemple, una tarima laminada amb un acabat de fusta fosca pot ésser adequat per a un interior més tradicional, mentre que un disseny d’aspecte pedra pot funcionar bé en un ambient contemporani.

A més dels colors, també és interessant el detall de la il·luminació. Els terres laminats més clars tendeixen a fer que una habitació es vegi més gran i lluminosa, mentre que els tons més foscos poden crear un ambient més acollidor i càlid. Tingues en compte aquests factors en seleccionar el color i el disseny del terra laminat.

instalar suelo laminado

T’hem mostrat diversos punts forts del terra laminat i que pot aportar a l’interiorisme de casa teva. Al nostre bloc trobareu idees pràctiques per a tot tipus d’estils decoratius.