close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Quant val una reforma de cuina a Barcelona?

12 febrer, 2020 · Blog

Una de les preguntes més freqüents entre aquelles persones que ens segueixen en xarxes socials com Facebook o Instagram és la de ¿quant val una reforma de cuina? Primer, es tracta d’una de les estances més propenses a necessitar una reforma integral i segon, a tots ens agrada tenir una lleugera idea de la inversió necessària.

La resposta del departament de reformes de cuina a Barcelona de Grup Inevtnia sol ser la mateixa en tots els casos. En la renovació d’una cuina intervenen diversos factors: la superfície de l’estança, els electrodomèstics que es necessiten, el tipus de mobiliari de cuina que es desitja, el paviment i un llarg etcètera d’elements que s’han de tenir en compte.

Reforma de cuina completa

La millor manera de poder exposar un pressupost de reforma de cuina orientatiu és visitar l’habitatge, prendre les mesures pertinents i coneixer els rquisits i necessitats dels propietaris. D’aquesta manera a Grupo Inventia podem elaborar un projecte a mida en el qual s’inclouen renders 3D i el citat pressupost. Tot això sense cap cost ni compromís.

cocinas barcelona

No obstant això, aquesta és una pregunta que no deixa de repetir, ja sigui per a la cuina, la cambra de bany o una reforma integral completa de tot l’habitatge. Encara que el millor és veure-ho amb els teus propis ulls, si que hi ha algunes pautes per poder determinar el valor aproximat d’una reforma de cuina.

Aspectes clau

El punt inicial és la superfície de la cuina, ja que de la seva mida dependrà la major o menor quantitat de materials a utilitzar, ja sigui per als mobles, les rajoles, els taulells, etc. La distribució també pren la seva importància, sobretot si es vol una cuina oberta. Cal destacar que és una de les opcions més escollides actualment i en la qual s’ha de tenir en compte els treballs d’enderroc de paret.

A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg d’electrodomèstics de primeres marques i aquests també condicionaran el valor de la reforma de cuina. També els farà el moble de cuina, ja que es pot optar per diferents opcions depenent, en gran mesura, de l’espai d’emmagatzematge que es desitgi a la cuina.

cocinas barcelona

Reformes cuines Barcelona

Llavors ¿quant val una reforma de cuina a Barcelona? Sent justos ens situem davant d’una forquilla bastant àmplia i complicada de determinar per tot el que hem exposat. No obstant això, després de més de deu anys d’experiència en el sector de les reformes integrals a Barcelona, podríem valorar de manera molt aproximada una reforma de cuina de nivell mitjà entre els 5.000 i 10.000 euros.