close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Quant val una reforma de cuina a Barcelona

25 juny, 2021 · Blog

Una de les preguntes que més es repeteixen quan una persona interessada contacta amb nosaltres és la de quant val una reforma de cuina? O de bany o integral de tot l’habitatge. És normal que a l’hora de prendre una decisió d’aquest tipus es necessiti saber un valor, encara que sigui un valor aproximat.

No obstant això per matisar el preu d’una reforma de cuina a Barcelona sense haver-la vist abans, observar el seu estat o conèixer els metres quadrats que té és complicat. Tot i així anem a tractar de respondre a la pregunta de quant val una reforma de cuina de manera aproximada i basant-nos en la nostra pròpia experiència.

Això pot aportar una lleugera idea, encara que a Grupo Inventia oferim un servei gratuït per establir el preu de totes les reformes que fem. Un dels nostres arquitectes tècnics visita l’habitatge, pren mesures i apunta les necessitats dels propietaris. A partir d’aquí el nostre equip d’interiorisme treballa per elaborar uns renders 3D i realitzar el pressupost de la reforma. Tot això sense cap cost ni compromís.

reforma de cocina
Render 3D projecte de reforma de cuina a Barcelona | Grupo Inventia

Tipus de cuines

A l’hora de determinar el valor de les reformes de cuines s’ha de tenir en cuneta com és aquesta. Per poder establir un pressupost realista s’han de conèixer les seves mesures i que es vol fer en ella. En moltes ocasions vam rebre sol·licituds per convertir una cuina independent en una cuina oberta, per exemple. Per aquest són necessaris totes les dades ja que també s’inclourien treballs d’enderroc.

També afecta la mida, ja que no tindran els mateixos paràmetres una cuina petita o una de grans dimensions. Per exemple per col·locar el nou mobiliari, paviment o enrajolat s’han de conèixer amb exactitud les mesures de la cuina. Gràcies a el servei previ que oferim a la nostra empresa de reformes integrals això pot saber-se abans que s’iniciïn les obres.

Cuina contemporània

La nostra experiència realitzant reformes de cuines a Barcelona i rodalies és àmplia. Amb més de deu anys treballant en elles podem establir el patró per a una reforma de cuina contemporània. És a dir, un canvi complet en el qual s’apliqui una imatge moderna i s’instal·lin elements funcionals tant en mobiliari com en electrodomèstics.

reformas cocina barcelona
Reforma de cuina amb distribució en forma de L | Grupo Inventia

En aquest tipus de cuines predominen els colors neutres. Són casos en què els propietaris volen aconseguir un espai lluminós i ampli. En definitiva una cuina d’ambient agradable, ja que es fa un ús diari d’ella. Els colors més utilitzats són el blanc o el beige. Aquests es combinen amb taulells de el mateix color o d’un to més fosc com el gris.

De la mateixa manera els acabats en fusta són molt ben rebuts. Compleixen amb escreix el cànon d’imatge d’una cuina contemporània. Si es disposa emmagatzematge a la zona superior del taulell de cuina pot ser una bona opció on col·locar-lo. Al seu torn pot combinar amb un altre elements que es canviarà com el paviment. Els terress ceràmics imitació parquet són dels més utilitzats actualment.

Electrodomèstics i extres

Un altre dels serveis que oferim a l’apartat de reformes de cuina és el d’equipar-se per complet. El nostre catàleg en electrodomèstics és ampli i podem instal·lar tots els que necessitis. A més dels clàssics com la nevera, el forn o el microones, també disposem de vinoteques, rentavaixelles, rentadores, etc.

Per a una cuina d’estil contemporani és habitual que els electrodomèstics s’integrin en el moble de cuina. D’aquesta manera l’espai s’aprofita a el màxim i es genera una major amplitud que es tradueix en mobilitat i funcionalitat. El nostre departament d’interiorisme a Barcelona s’encarrega que puguis veure com serà el resultat final de la teva reforma abans de signar el contracte. Els renders 3D són una gran ajuda visual i també permeten realitzar els canvis que es considerin oportuns.

A partir d’aquí les teves necessitats marcaran que distribució tindrà la cuina. En forma de L, a dos fronts, lineal, etc. De la mateixa manera que s’haurà de tenir en compte l’espai per incloure major o menor nombre d’armaris per a l’emmagatzematge. Tots aquests factors influeixen en el pressupost i a Grupo Inventia volem que sàpigues el teu sense sorpreses.

almacenaje cocina
Cuina lineal amb disseny contemporani | Grupo Inventia

Quant val una reforma de cuina?

Havent detallat diversos dels aspectes que s’han de tenir molt en compte en una reforma de cuina, podem aproximar-nos a un pressupost. Treballs de millora en imatge, nou mobiliari, electrodomèstics o col·locació de terra, són claus per poder generar un pressupost de reforma precís.

Donada la nostra experiència en el sector de les reformes de cuines a Barcelona podríem establir una forquilla de preus que oscil·larien entre els 3.000 i 7.000 euros. Comptant que és per a una cuina de les característiques que hem esmentat. De la mateixa manera realitzar una reforma integral podria reduir proporcionalment el pressupost final.

Per la nostra part som conscients que es tracta d’una decisió important i que han de han de deixar-se els paràmetres molt clars des del principi. Confiem en un tracte sincer i personal per a tots els nostres projectes. El resultat són més d’un centenar de reformes realitzades cada any amb uns resultats excel·lents. Ara compartim un vídeo en què expliquem com realitzem els projectes de reformes de cuina a Barcelona i localitats properes.