close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Rajola tipus metro a la cambra de bany

13 desembre, 2022 · Blog

El concepte d’enrajolat ha anat variant amb el pas dels anys. Si era un element indispensable va passar a ser menys utilitzat. A dia d’avui les rajoles tipus metre i d’altres estils es tenen en compte per a l’enrajolat, sobretot, de cuines i banys. La unió entre practicitat i disseny es potencia cada cop més.

Precisament la rajola tipus metro és una de les opcions més requerides a l’hora d’un canvi d’imatge. En espais humits com les cambres de bany i la cuina funcionen perfectament. Per això contactar amb una empresa de reformes i interiorisme és una de les opcions més escollides.

A més, avui el mercat ens ofereix una gran varietat en rajoles tipus metro. Diferents mides i colors, encara que amb la mateixa essència de la seva imatge tan característica. Gràcies a això es poden utilitzar en diferents estils decoratius i aplicar-se en base al gust personal de cada cas.

Rajola estil metre al bany

Com hem esmentat la rajola d’estil metro és molt utilitzat en la renovació de banys. De fet, es pot fer servir tant en dissenys interiors moderns com d’estil retro. Les rajoles metro vintage encaixen molt bé amb decoracions que barregen les dues tendències decoratives.

azulejo tipo metro

Que es facin servir en una estança com la cambra de bany és totalment lògic. Es tracta d’un espai on es genera humitat i la rajola metro és ideal per a un manteniment senzill i neteja ràpida. Gràcies a la seva superfície llisa poden empolainar-se de manera pràctica amb productes bàsics per a la neteja del bany.

Una de les decisions que s’han de prendre és la mida de l’enrajolat, fer-ho completa o a mitja alçada. En el cas de les rajoles tipus metro pot donar bons resultats d’ambdues maneres. Tot i així, enrajolar mitja paret i pintar la resta del mateix color donarà com a resultat una imatge tan moderna com elegant.

Ambient modern i lluminós

Ja hem esmentat que la rajola tipus metro és una peça perfecta per a la decoració i que genera una imatge molt moderna. A més, també aporta altres beneficis quant a la parcel·la de l’interiorisme. La seva forma de rajola bisellada permet que la llum s’hi rellegeixi molt més i generi més lluminositat.

Així aconseguim espais lluminosos i també més amplis visualment. Per això solen utilitzar-se en estades com el bany, un espai tancat i d’ús diari. Hi ha una necessitat que presenti sempre les millors condicions i generi un ambient agradable en tot moment.

Un cop col·locats a la paret la rajola tipus metro es pot combinar amb un altre tipus d’acabats. Per exemple, col·locar un terra de rajoles hidràuliques serà una combinació ideal, sobretot a cambres de bany o cuines d’estil retro. Sabent tots els avantatges que ens poden aportar, tan sols haurem d’escollir el seu estil.

azulejo metro y suelo hidraulico

Colors i preus

Igual que en molts aspectes de la llar el color blanc serà el més escollit també per a les rajoles de les cambres de bany. Es tracta d’un color que transmet una sensació més higiènica i que la neteja s’apunta com a més senzilla. Una rajola estil metro té les dues característiques entre les seves especificacions.

Un altre detall a esmentar és el preu de la rajola tipus metro. En aquest cas dependrà de la cambra de bany on es vulguin col·locar. El preu de la rajola per metre quadrat varia en funció de la quantitat que es necessiti. Tot i així els fabricants pensen en totes les economies i ens faciliten diferents gammes del mateix producte.

Si un enrajolat tradicional s’escapa del nostre pressupost podem optar per altres opcions. En aquest sentit, amb rajoles metro adhesives podrem gaudir de la imatge moderna de les rajoles bisellades d’una manera més econòmica. Per conèixer aquest tipus de solucions és recomanable sol·licitar els serveis de professionals en disseny interior.

Avantatges rajola tipus metre

azulejo estilo metro blanco

Hem repassat diversos avantatges que ens ofereixen les rajoles d’estil metro o bisellades en estades de casa nostra. Entre elles, la cambra de bany, un espai on ens aportaran modernitat en el disseny. També un ambient fresc i agradable tant al dia a dia com als moments més relaxats.