close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Un rebedor funcional

27 setembre, 2018 · Blog

Una de les prioritats que tenim a casa nostra és la d’imprimir el nostre estil decoratiu en ella. Crear un ambient afí als nostres gustos amb elements que ens identifiquen i ens facin sentir d’allò més còmodes. Al seu torn, també no entusiasma mostrar als nostres visites quins són els nostres gustos i que som capaços de fer en el món del disseny interior.

Amb tot això, el rebedor es converteix en el primer pas, ja que és el primer que veuran tant els nostres convidats com nosaltres en el dia a dia. Més enllà de l’estil decoratiu que escollim, en aquest post comentarem que objectes es presenten com a imprescindibles a l’hora d’aconseguir un rebedor funcional.

Sabater

Comptar amb un sabater al nostre rebedor funcional és més que lògic, ja que és el millor lloc en el qual emmagatzemar i organitzar tot el nostre calçat. Amb això, podrem accedir fàcilment a qualsevol sabata que vulguem utilitzar en el dia a dia i serà d’allò més còmode arribar a casa i poder posar-nos còmodes només entrar per la porta.

Pel que fa a la forma podrem escollir entre diverses opcions. Hi ha la clàssica que consisteix en un petit banc amb prestatgeries a la part inferior o un que funcions com bagul. D’altra banda, podem anar més enllà i reciclar algun dels nostres mobles, com ara un armari que encaixi en les mides de l’espai.

Penjador

Un altre dels elements clau en un rebedor funcional és el penjador. Amb el podrem tenir organitzades totes les nostres peces d’abric i comptarem amb la comoditat de poder escollir quin és el que ens convé més d’una manera molt ràpida i sense necessitat de buscar en el nostre armari rober.

Per al penjador també hi ha unes quantes opcions. Des del penjador clàssic en forma de torre i que ocupa molt poc espai o, per contra, algun moble amb perxes que puguem ancorar a la paret. Si disposem d’un rebedor ampli, la segona és una gran opció.

Rebedor funcional

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme i decoració que et pot assessorar personalment pel que fa a la nova imatge de la teva llar. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.