close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma a Barcelona: Avinguda Meridiana

Un nou treball de reforma integral de pis ens porta a l’Avinguda Meridiana de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de renovar completament els espais de la cuina i de la cambra de bany. També hem dut a terme treballs de pintura i canvi de terra.

Aquest tipus de reformes a Barcelona són molt habituals, ja que els propietaris volen modernitzar la imatge de casa seva. Alhora, és un bon moment per posar al dia espais clau de la casa i revisar instal·lacions i equipament. A Grupo Inventia preparem un projecte personalitzat en base a les teves necessitats.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els presentem al vídeo següent. Ara disposa de tot allò necessari per oferir les millors prestacions en tot moment. Si vols conèixer més sobre les nostres reformes integrals et convidem a seguir-nos a les xarxes socials. Actualitzem cada dia amb contingut propi i real.

Reforma de cuina a L

La cuina està situada a un espai propi i independent. Per a la nova disposició dels elements s’ha escollit una distribució de cuina a L. D’aquesta manera hem aconseguit generar una cuina amb gran mobilitat i ús funcional. Ara cada element està ubicat al millor lloc per fer-ne ús.

A l’extrem esquerre s’ha deixat un forat a mida per col·locar la nevera. Tot seguit neix el primer tram de taulell de cuina que s’ha equipat amb una placa vitroceràmica. Just a sota s’ha integrat el nou forn. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram que ofereix superfície de suport.

A més, disposa d’una pica d’un sinus. Tant a la part inferior com a superior hi ha capacitat d’emmagatzematge i també buits a mida per integrar més electrodomèstics. Concretament un rentaplats a la part de baix i un microones als armaris ancorats a la part alta.

Cambres de bany moderns

Gràcies a la reforma de banys, hem dotat l’habitatge d’uns espais d’higiene moderns i funcionals. Disposen d´un equipament renovat i d´una imatge molt agradable per a una zona d´ús diari. Les cambres de bany d’aquesta reforma a Barcelona han quedat preparades per oferir les millors prestacions.

Una de les noves peces sanitàries és el lavabo. En tots dos casos compta amb calaixos per a l’emmagatzematge de tota mena de productes d’higiene i de bany. Cadascun també disposa d’un vàter d’imatge actual amb la cisterna a l’esquena. Per acabar, també s’han col·locat plats de dutxa que queden protegits per unes mampares de portes corredisses.

Per a la imatge d´aquestes reformes de bany a Barcelona s´ha escollit un estil contemporani. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de tonalitats neutres. Gràcies a això, s’ha aconseguit generar un ambient molt fresc i agradable. Es tracta de característiques indispensables per al bon ús d’una cambra de bany.

Nou disseny interior

A més de les noves característiques d’espais com ara la cuina i els banys també ens hem encarregat de millorar la imatge interior de l’habitatge. Per aquest pis ens hem decantat per un estil decoratiu neutre, ja que era el més acord als gustos dels propietaris.

D’aquesta manera s’ha generat més sensació de lluminositat i amplitud a tots els espais de l’habitatge. Ara aquest pis compta amb una sala d´estar i uns dormitoris molt acollidors. Un altre detall d’aquesta millora és el nou terra de parquet en tons de macera natural.

Pressupost de reforma a Barcelona

Si creus que ha arribat el moment de millorar algun aspecte de la teva llar digues-nos que necessites. Preparem el teu projecte de reforma a Barcelona de manera personalitzada i ajustant-nos al teu pressupost. Contacta amb nosaltres sense cap compromís trucant al 93 209 97 17.