close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma a Barcelona: abans i després al carrer Portugal

Ens hem encarregat d’aplicar una imatge nova i instal·lar un nou equipament en un pis situat al carrer Portugal de Barcelona. Hem treballat per aconseguir passar d’un pis sense més ni més a una veritable llar totalment funcional. Ara aquest habitatge està adequat a les necessitats actuals i d’acord amb les tendències.

Comparant abans i després d’aquesta reforma a Barcelona podem apreciar la gran feina dels nostres professionals. Tots els espais s’han millorat amb escreix destacant zones clau com ara la cuina o espais de descans com els dormitoris. Ara aquest habitatge està a punt per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Tots els canvis que hem aplicat en aquesta reforma a Barcelona els compartim al següent vídeo. Segueix-nos a xarxes socials i coneix tots els projectes que acabem a Barcelona i localitats de les rodalies. A més, podeu contactar amb nosaltres d’una manera més directa i personal.

Nova cuina

Un dels canvis destacats en aquesta reforma integral a Barcelona és la cuina. Ara és una cuina oberta i connectada amb altres espais del pis. Un gran canvi respecte a la ubicació original en un espai independent. La nova cuina ofereix una mobilitat excel·lent i té una distribució funcional.

La cuina té dos taulells en forma de L i s’hi col·loquen els nous elements d’aquesta reforma de cuina. A la part esquerra hi ha una barra d’esmorzar i un taulell equipat amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. Els electrodomèstics s’agrupen a la part dreta, tots integrats al nou moble de cuina.

Es compon d´una nevera, un forn, un microones i també una rentadora. A més, al moble del costat esquerre té un rentaplats integrat a la part inferior. Com que som especialistes en reformes de cuines a Barcelona podem oferir una gran varietat d’opcions. També disposa d´una gran capacitat d´emmagatzematge amb diversos armaris i calaixos.

Reforma de bany modern

La cambra de bany la trobem a la seva ubicació original. També manté les tres peces sanitàries, però ara hi ha una imatge molt més actual i el seu equipament és modern i funcional. La nostra oferta de reformes de banys ens permet adaptar-nos a tot tipus d’estils decoratius i necessitats.

A la parcel·la de la imatge ens hem encarregat de retirar les rajoles originals i de col·locar-ne uns de més contemporanis. L’enrajolat a doble alçada l’hem substituït per unes rajoles de to beix que creen una cambra de bany d’ambient fresc i relaxat. L’acompanya un paviment ceràmic de color gris i els acabats de fusta del moble del lavabo.

El lavabo és una de les noves peces sanitàries, juntament amb un vàter suspès i un plat de dutxa. La reforma de bany ha quedat perfecta i està a punt per oferir les millors prestacions des del primer dia. Treballem amb proveïdors i marques de confiança per assegurar resistència i durabilitat.

Reforma d’interiors

També hem millorat la imatge general d’aquest pis. Ens hem encarregat de fer treballs de pintura per retirar una imatge antiquada i aplicar-ne una de molt més contemporània. A més, hem mantingut una homogeneïtat entre els colors de tots els espais generant un interiorisme personalitzat.

Per pintar les parets hem utilitzat tons neutres com el blanc als espais generals i el beix als dormitoris. En tots dos casos hem aconseguit potenciar la sensació de lluminositat i amplitud visual. D´aquesta manera es genera un ambient acollidor i càlid a totes les zones d´aquesta reforma a Barcelona.

Això ho hem potenciat més retirant l’antic sòl de gres i col·locant-ne un de molt més actual. S’ha triat un terra de parquet en tons clars de fusta que encaixa perfectament a la imatge contemporània. Un dels punts a favor daquest disseny dinteriors és que sadapta a tot tipus de decoracions.

Reforma abans i després

Veient l’estat original d’aquest pis i com ha canviat es pot apreciar la gran feina dels nostres professionals. Si també t’agradaria renovar algun aspecte de casa teva truca’ns al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost sense compromís. Som especialistes en reformes interiors i treballem a Barcelona ciutat i municipis de les rodalies.