close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Berruguete de Barcelona

A Grupo Inventia hem acabat una nova reforma de bany. En aquesta ocasió vam realitzar el treball a la ciutat de Barcelona, concretament al carrer Berruguete. El nostre comès en aquesta nova reforma integral era la de renovar per complet tant la imatge de l’estança com el seu equipament sanitari.

A continuació repassarem els detalls més destacats de la feina feta, però abans vam compartir un vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals aconseguits pel nostre equip.

Interiorisme bany

Per a aquesta reforma de bany nostre departament d’interiorisme va elaborar el projecte adequat per aconseguir una estada acollidora i que generés sensació d’amplitud i lluminositat. Això es va aconseguir utilitzant tonalitats neutres. Les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige i per al paviment es van colocar rajoles de color gris.

Un detall a tenir en compte és que es van col·locar dos grans miralls de bany, un a la paret del lavabo i l’altre a la paret del vàter. Gràcies a això es va aconseguir generar molta amplitud visual. A més, es va dotar a l’estança d’una bona capacitat d’emmagatzematge, comptant amb el moble del lavabo i un armari ancorat a la paret.

Equipament sanitari

Una altra de les millores en aquesta reforma de bany va ser la col·locació d’un nou equipament sanitari. Ara l’estança compta amb els elements necessaris per oferir les millors prestacions i funcionalitat a l’hora de fer ús d’ells. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una aquesta protegida amb mampares de portes corredisses transparents.

Reforma de bany a Barcelona

Els nostres experts et oferiran un projecte personalitzat i ajustat a les teves necessitats. Pots sol·licitar-ho i al costat d’ell et lliurarem, gratis i sense compromís, el pressupost detallat de la teva reforma.