close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Diputació de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma de bany a la ciutat de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació parcial d’habitatge en la qual es va millorar tant la imatge com l’equipament sanitari de l’esmentada cambra de bany. Mitjançant la combinació dels nostres departaments d’interiorisme a Barcelona i d’execució d’obra es va aconseguir un resultat excel·lent.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals d’aquesta reforma de bany. Un treball que va aportar línies modernes i funcionalitat total a una estança d’ús diari i indispensable en qualsevol llar.

Equipament sanitari

A l’empresa de reformes integrals Grup Inventia disposem d’un ampli catàleg d’equipament sanitari per a banys. D’aquesta manera podem oferir diverses opcions a tots els propietaris fins que trobin aquells elements que més encaixin en els seus gustos i necessitats.

En aquest nou treball de reforma de bany a Barcelona l’equipament sanitari està compost per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i una pràctica dutxa protegida amb mampares transparents. Amb això s’aconsegueix una estança llesta per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Disseny de bany

Per a la nova imatge d’aquest bany es va apostar per un estil contemporani a través de tonalitats neutres capaços de generar un ambient fresc i acollidor. Així, les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige. Això canvia a la paret de la dutxa, en la qual es van utilitzar rajoles que simulen la fusta, el mateix acabat que el taulell del lavabo o el paviment col·locat.

Prcisamente el paviment és un altre element que genera sensació de calidesa a l’estança. Es tracta de rajoles que simulen ser de parquet en tons mitjans de fusta. Un encert tant en l’apartat visual com en el del seu manteniment, ja que la seva superfície presenta grans beneficis a l’hora de netejar-lo amb facilitat.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs a uns professionals que treballaran amb l’objectiu que la teva reforma integral sigui un èxit. T’oferim l’opció de sol·licitar el teu pressupost de manera ràpida i senzilla sense que suposi cap cost ni compromís.