close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de banys al carrer Amigó de Barcelona

Nova reforma de banys a Bracelona finalitzada. L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins un habitatge situat al carrer Amigó per rehabilitar completament dues cambres de bany. En ells es va millorar tant la imatge com l’equipament sanitari.

La nostra empresa de reformes integrals a Barcelona és especialista en renovacions de tot tipus, tant totals com parcials. En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits en les dues estances.

Interiorisme bany

La raó d’una reforma de bany és dotar l’espai d’un estil modern i agradable. En aquest cas es va optar per un enrajolat total de les parets amb rajoles de color beige. D’entrada, utilitzar aquest tipus de tonalitats neutres genera més sensació de lluminositat i amplitud. Aquestes dues característiques són essencials en una estança que utilitzem diàriament.

Per al paviment es va apostar per rajoles del mateix to que les rajoles de la paret. D’aquesta manera es va aconseguir una imatge homogènia en les dues cambres de bany. A més, aquest clima convida a introduir altres acabats, com és el cas de la fusta en el moble del lavabo o al armari d’emmagatzematge ancorat a la paret.

Equipament sanitari

Com no podia ser d’una altra manera, l’equipament sanitari es va renovar completament. En aquesta reforma de banys a Barcelona les dues estances disposen d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares transparents. Aquest últim detall és molt important, ja que a més de protegir de les esquitxades, no li resta espai visual a les cambres de bany.

Dins d’aquest equipament sanitari similar, tots dos banys compten amb elements diferents. En un d’ells es va ampliar la capacitat d’emmagatzematge col·locant un armari de bany ancorat a la paret. A més, en ser un espai ampli, també es va generar l’espai indicat per a col·locar la rentadora i l’assecadora. Per la seva banda, l’altre compta amb un bidet, aconseguint un perfecte bany de quatre peces.

Reformes de bany a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals indicats perquè la teva reforma de banys tingui tot allò que necessitis. A més, pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem al costat del projecte de reforma sense cap cost ni compromís.