close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de banys i interiorisme al carrer Casanova de Barcelona

Continuem finalitzant projectes i aquesta vegada presentem el resultat d’un projecte finalitzat al carrer Casanova. El nostre equip de reformes integrals a Barcelona s’ha encarregat d´adequar aquest habitatge a les necessitats actuals. Entre altres millores s’ha aplicat un interiorisme modern a totes les estances. També s’han reformat completament les dues cambres de bany.

Gràcies a la nostra capacitat d’adaptació podem treballar amb qualsevol estil decoratiu. També adequar-nos a tota mena de pressupostos de reforma oferint sempre les millors qualitats del mercat. Tot això gràcies al nostre ampli catàleg de materials, pintures i equipament per a la vivenda. Sempre treballem amb marques contrastades per garantir-ne el millor resultat.

A més, les reformes integrals que realitzem tant a Barcelona com a rodalies són personalitzades i a mida. Oferim un servei directe i fem entrega del projecte d’interiorisme i del pressupost de reforma integral sense cap mena de compromís. Per sol·licitar-ho pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.

Al vídeo següent presentem els acabats d’aquest nou treball de millora d’interiorisme més reforma de banys. Segueix-nos a les xarxes socials i descobreix que som l’empresa de reformes integrals més efectiva del sector.

Nou interiorisme

Un dels punts principals d’aquest projecte de reforma integral se centra en l’interiorisme de l’habitatge. El nostre departament especialitzat en interiorisme a Barcelona ha treballat sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris. A partir d’aquí s´ha desenvolupat un projecte de disseny interior amb l´objectiu d´aconseguir espais acollidors i agradables.

En aquesta ocasió s’ha apostat per atorgar protagonisme al color blanc. A més de ser una opció fiable, és capaç de potencial al màxim la sensació d’amplitud i lluminositat de les estances. D’aquesta manera també s’aprofiten molt més les entrades de llum natural que tenen tant la sala com els dormitoris. En aquest sentit, la llum procedent de l’exterior pot fluir per tots els racons de la casa.

Amb això s’han col·locat les noves portes de color blanc. A Grupo Inventia disposem d’un extens catàleg amb diferents models de portes. Podràs escollir entre diversos estils i acabats, entre les quals s’han inclòs en aquest projecte d’interiorisme. S’han combinat tant portes de frontissa com portes corredisses, un recús excel·lent per aprofitar al màxim l’espai de casa estada. Alhora els nous sòcols també es marquen en color blanc i generen una imatge homogènia perfecta.

Canvi de paviment

Dins aquest projecte d’interiorisme a Barcelona també s’ha canviat el paviment de tota la casa. L’escollit ha estat un excel·lent terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. A més de combinar molt bé amb el color blanc de les parets és capaç de generar més sensació de calidesa.

En espais com ara la sala d’estar i els dormitoris contribueixen a potenciar un ambient agradable, acollidor i ideal per a qualsevol situació. El nostre catàleg de terres també és molt variat i el parquet laminat es presenta com una de les opcions més escollides. En primer lloc, es tracta d’un material resistent i durador. D’altra banda, es presenta a imatge i semblança de la fusta amb el punt a favor que és més econòmic que el parquet natural.

Reforma de banys

A més de tot el projecte d’interiorisme que hem detallat els nostres professionals també s’han encarregat de reformar dues cambres de bany. Un dels nous elements són les noves portes que ja hem esmentat. En el cas de les reformes de bany s’han fet servir portes corredisses, un estil pràctic i funcional.

Cada reforma de bany compta amb tres peces sanitàries noves. Una és el lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. A aquest acompanya un nou vàter i una zona d’aigües que canvia als dos banys. En un s’han mantingut els espais de la banyera, mentre que a l’altre s’hi ha instal·lat un plat de dutxa.

També s’ha dut a terme una notable millora en la imatge de les dues cambres de bany. S’ha seguit l’estil decoratiu aplicat als altres espais. S’han fet servir tonalitats neutres per generar espais lluminosos, amplis i acollidors. Per això les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles de color gris. També s’han utilitzat rajoles amb diferents acabats en relleu a parets concretes.

Per al nou paviment dels banys s’ha escollit un terra ceràmic imitació fusta. D’aquesta manera s’aconsegueix una imatge global a tot l’habitatge. A més, es tracta d’un tipus de terra concebut per a espais com les cambres de bany.

Pressupost d’interiorisme i reforma

A Grupo Inventia posem els millors professionals del sector a la teva disposició. Amb nosaltres podràs tenir la llar amb què sempre has somiat a un preu molt competitiu. La nostra experiència al sector de l’interiorisme i les reformes integrals són la millor garantia que el teu projecte serà un èxit.