close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Barcelona: carrer Francolí

Entre els serveis que oferim a la nostra empresa hi ha les reformes de cuines. Hem realitzat molts projectes tant a Barcelona com a rodalies i comptem amb àmplia experiència. Oferim un servei personalitzat on t’assessorarem en tot moment per aconseguir la cuina dels teus somnis.

Aquesta vegada ens hem desplaçat fins al carrer Francolí de Barcelona. Ara la cuina d’aquest pis està a punt per oferir les millors prestacions. Les millores realitzades responen a les necessitats actuals tant en distribució com en equipament. Gràcies a la nostra versatilitat ens podem adaptar a tots els estils de cuines.

A més treballem amb proveïdors de confiança i marques contrastades al mercat. El nostre objectiu és poder oferir-te fiabilitat i durabilitat a la teva reforma de cuina. També ajustem els projectes al teu pressupost i mantenim els mateixos estendards de qualitat. Les reformes de cuina Grupo Inventia són aptes per a tots els públics.

Nova distribució

D’entrada, la cuina s’ubica en un espai propi i independent. Així, els límits queden més clars i les millores estaran orientades exclusivament a l’espai de la cuina. Ens trobem amb una cuina àmplia que ens permet generar molta mobilitat i instal·lar els nous elements a les posicions òptimes.

D’aquesta manera la cuina té forma de L mitjançant un moble de cuina amb dos trams de taulell. Ofereix molta superfície de suport i de feina. Fins i tot podeu allotjar petits electrodomèstics com una torradora o una cafetera. Al tram més allargat s’ha integrat una pica d’un si. La placa vitroceràmica es troba al segon taulell i just a sota s’ha integrat el forn.

Una de les millores d aquesta reforma de cuina a Barcelona és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Ara disposa de diversos calaixos i armaris al llarg de la part inferior dels dos taulells. També s’han col·locat armaris a la zona superior de la placa vitroceràmica. S’hi amaga la campana extractora i també s’ha integrat el microones.

Per la seva banda la nevera queda integrada al mateix moble de cuina. Ocupa un espai propi i genera molta facilitat a l’hora d’accedir-hi. Pel que fa a l’equipament, aquesta reforma de cuina ha estat altament productiva. Ara disposa de tots els elements necessaris per fer fregues-te a les necessitats del dia a dia.

Disseny de cuina modern

A més de la instal·lació dels nous electrodomèstics també s’ha millorat la imatge de la cuina. Per això s’ha optat per un disseny modern i que combina els colors blanc i gris. Els panells del moble de cuina són de color blanc i contribueixen a generar lluminositat i amplitud a la cuina. Perquè la seva obertura sigui còmoda, s’han col·locat uns tiradors de color blanc.

Per la seva banda els taulells són de color gris amb un acabat molt proper a la pedra. Es tracta d´un estil de taulell molt elegant i que encaixa perfectament en l´estil d´una cuina moderna. El nou paviment es presenta en un to suau de gris que defineix molt bé la superfície de la cuina. A més, és un terra de rajoles resistents i que aporta molta facilitat a l’hora del seu manteniment.

La resta de parets de la cuina s’han pintat de color blanc i potencien encara més l’amplitud visual a la cuina. També permeten que la llum flueixi amb facilitat fins a cada racó. Un altre detall nou d’aquesta reforma de cuina el veiem en la il·luminació dels taulells, col·locat sota els armaris de cuina.

Pressupost de reforma de cuina

A Grupo Inventia ens encarreguem de tot perquè la teva reforma de cuina a Barcelona o rodalies sigui un veritable èxit. Els nostres professionals t’assessoraran en tot moment i hi tindràs contacte directe. Rebràs informació diària de l’estat de la reforma de cuina. A més, elaborem el teu pressupost personalitzat de manera gratuïta i sense compromís. Per sol·licitar-ho truca’ns al 93 209 97 17.