close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Tissó de Barcelona

A Grupo Inventia som especialistes en reformes integrals d’habitatge, tot i que també elaborem projectes de rehabilitació parcial. Un bon exemple d’això és un dels últims treballs realitzats, una reforma de cuina al carrer Tissó de Barcelona.

L’objectiu era millorar tant la imatge com l’equipament de l’estança i com es pot apreciar en el següent vídeo, ho vam aconseguir. Després d’aquesta reforma de cuina vam aconseguir un espai que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Equipament i distribució de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i de superfície rectangular, de manera que es va optar per una distribució lineal. Al final, just en entrar, es encastraron els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix un taulell que ofereix superfície de suport i de treball.

A més, aquest està equipat amb una pica i una cuina de quatre fogons. Al seu torn, disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. De fet, a la zona baixa del taulell de cuina també es encastraron el rentaplats i la rentadora. Just davant es va col·locar una barra de cuina, ampliant la superfície de suport i generant un espai per menjar molt pràctic.

Interiorisme cuina

Per a la nova imatge d’aquesta cuina es va apostar per les tonalitats neutres, amb l’objectiu de generar sensació d’amplitud i lluminositat. Per a molts dels elements d’aquesta cuina (moble, taulell o parets) es va utilitzar el color blanc. La diferència els armaris de la zona superior, que presenten acabats en tons clars de fusta.

En línies generals es va aconseguir una cuina d’estil contemporani i neutra. Tots els elements encaixen perfectament i es genera una estança molt homogènia. Per al paviment es van utilitzar rajoles de gres de color grisós.

Reformes de cuina a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia elaboraran el millor projecte per a la teva reforma de cuina. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís dels nostres serveis.