close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Castelldefels

A més de ser una empresa especialitzada en reformes integrals d’habitatge, a Grupo Inventia també elaborem projectes de rehabilitació parcial. Un bon exemple d’això és la reforma de bany que hem dut a terme recentment a la localitat de Castelldefels.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aconseguir millorar amb escreix la imatge de l’estança, que ara llueix un estil contemporani i modern. Al seu torn, també millorem l’equipament sanitari, a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Nou equipament sanitari

En tota reforma de bany a la correcta elecció del nou equipament sanitari és essencial. En aquest cas es va encertar del tot, aconseguint un funcional bany de tres peces. Aquest es compon per un ampli lavabo amb moble d’emmagatzematge a la part inferior, un vàter i una dutxa. Es va aconseguir una estada perfecta tant pel dia a dia com per als moments de relax.

Disseny interior renovat

La imatge també cobra molta importància en una reforma de bany. Per a això, Grup Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme que proporciona les millors idees i consells sobre la base de les necessitats i gustos dels propietaris.

Per aquest bany es va apostar per una imatge neutra, que generarà sensació de lluminositat i amplitud visual. Dues característiques essencials en tot bany. Per a això, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles beige i es va pintar de blanc la resta de paret fins arribar al sostre. Per la seva banda, les parets de la dutxa es van enrajolar amb rajoles tipus mosaic, aportant personalitat a l’estança.

En el terra es van col·locar rajoles beige, amb el que es va aconseguir crear una imatge homogènia en tota l’estança. El moble del lavabo és de fusta amb acabats blancs i també contribueix a potenciar aquesta imatge neutra i acollidora.

Reforma de bany

A Grupo Inventia comptem amb l’equip de professionals adequat perquè la teva reforma de bany, o de qualsevol estada, finalitzi amb un èxit rotund. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís dels serveis que oferim.