close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Alts Forns de Barcelona

Un nou projecte de reforma integral finalitzat ens porta fins al carrer Alts Forns de Barcelona. És aquí on el nostre equip ha dut a terme una completa reforma de bany. A l’empresa Grupo Inventia elaborem projectes tant per a renovacions totals com parcials d’habitatge. Gràcies a la nostra versatilitat podem treballar en la millora de la imatge i l’equipament de qualsevol espai d’una llar.

El nostre catàleg en reformes de banys és ampli i variat. Podem adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu que ens demanis i, sobretot, al teu pressupost. Sigui quina sigui oferim les millors qualitats del mercat i garantim uns acabats reeixits i duradors. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense cap compromís.

Nous sanitaris

La gran majoria de reformes de bany que realitzem implica la substitució de tot l’equipament sanitari. El pas de el temps i l’ús diari que fem d’aquesta estança passa factura als seus elements. A més es tracta d’un espai per al qual sorgeixen millores de manera constant. A Grupo Inventia t’oferim modernitzar teu bany amb els elements que marquen tendència en el sector.

Just a l’esquerra de l’entrada s’ha col·locat el nou lavabo. Es tracta d’un moble flotant que inclou capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Dos calaixos que permeten mantenir una organització perfecta de tots els productes d’higiene i bany. Una peça de mobiliari amb la mesura justa que permet l’espai i que es presenta amb acabats en fusta.

Seguidament s’ha col·locat el nou vàter. En aquesta reforma de bany s’ha apostat per un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. Si l’estança gaudeix de l’espai suficient es tracta d’una opció molt escollida en les reformes de bany actuals. A més d’aportar modernitat a la cambra de bany també genera més espai visual.

Zona d’aigües

La peça sanitària restant en aquest bany de tres peces ens porta fins a la zona d’aigües. En aquest cas s’ha realitzat un dels canvis més comuns en les reformes de banys. El canvi de banyera per plat de dutxa. D’aquesta manera la dutxa completa un equipament sanitari modern i funcional. S’ha aconseguit una cambra de bany que s’adapta perfectament a les necessitats del dia a dia.

El plat de dutxa és de color blanc i està lleugerament elevat de terra. Per a aquesta ocasió no s’han col·locat tancaments donat que la ubicació de la dutxa així ho permet. També s’ha instal·lat una nova aixetes amb acabat en color plata a l’igual que el nou aixeta de lavabo. A la paret de la dutxa també s’ha canviat la finestra. Ara és de fusteria d’alumini i assegura un correcte aïllament tèrmic.

Disseny de bany modern

A més de l’equipament sanitari en aquesta reforma de bany a Barcelona també s’ha millorat per complet la imatge de l’estança. El nostre equip especialitzat en interiorisme ha treballat en base a les directrius dels propietaris. La idea era aconseguir un bany lluminós i visualment ampli que generés un ambient acollidor. Es tracta de característiques necessàries en un espai d’ús diari com el de la cambra de bany.

D’aquesta manera la paret de la banda dreta i les parets de la dutxa i el vàter s’han enrajolat amb rajoles de color beige. Es tracta d’un to ideal perquè la llum natural que arriba de l’exterior s’estengui a cada racó del bany. A més fa ressaltar el color blanc de les peces sanitàries i combina amb els acabats en fusta del moble de bany.

Per enrajolar la paret de la part dreta s’ha optat per rajoles tipus hidràulic amb dibuixos en color blanc i blau. Aporta personalitat a la cambra de bany i encaixa perfectament amb el nou paviment. Per a les rajoles de el nou terra de bany s’han utilitzat peces amb el mateix acabat que s’ha esmentat.

Reforma de bany a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Per a nosaltres cada projecte de renovació d’habitatge és únic i es tracta de manera personalitzada i a mida. Ens adaptem a totes les demandes i comptem amb un catàleg ampli i variat perquè així sigui.

Actuem tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Com es hem exposat en aquesta reforma de bany a Barcelona, ens encarreguem de reformes totals o parcials d’habitatge. Et lliurem el teu projecte més pressupost de reforma personalitzat sense cap cost ni compromís. Per sol·licitar-truca’ns al 93 209 97 17 o contacta amb nosaltres a través de WhatsApp.