close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Artesania de Barcelona

Hem acabat un nou projecte de reforma a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de renovar completament una cambra de bany. Les tasques de millores en imatge i instal·lacions les hem realitzat a un habitatge del carrer Artesania. Ara aquest pis compta amb una cambra de bany llest per oferir les millors prestacions.

Com a empresa de reformes integrals oferim serveis tant per a renovacions totals com per a millores parcials. En aquest darrer cas som especialistes en reformes de bany, cuina o aplicar projectes d’interiorisme. Si ens centrem a les cambres de bany disposem d’un catàleg ampli i amb molta varietat. Podem adaptar-nos a tota mena de requisits i pressupostos oferint les millors qualitats del mercat.

Els acabats d’aquesta reforma de bany al carrer Artesania les presentem al vídeo següent. A les nostres xarxes socials compartim tots els projectes que finalitzem tant a Barcelona com a les rodalies. Segueix-nos-hi i coneix dia a dia la feina que realitzem en una empresa líder com Grupo Inventia.

Imatge moderna

Una de les millores principals en aquesta reforma de bany a Barcelona ha estat el canvi d’imatge. Els propietaris volien un espai d´ambient acollidor i fresc amb elements actuals. Són característiques indispensables per a un espai d’ús diari com el bany. Ajustant-nos a les demandes també s’han requerit superfícies de manteniment senzill.

Per això les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beix. D’aquesta manera es genera més sensació de lluminositat i d’amplitud visual. La cambra de bany és un espai que ens ha de fer sentir còmodes i gràcies a aquest detall ho hem aconseguit. També s’ha jugat amb els acabats de les rajoles. Per a tres parets s’han fet servir rajoles llises, mentre que en una tenen relleu.

Un altre elements que afecta la imatge i l’eficàcia de la reforma de bany és el paviment. Per a aquest treball ha escollit un terra de gres en to beix. Visualment encaixa amb les parets i a nivell pràctic ofereix moltes facilitats. Com que és una superfície llisa es pot netejar fàcilment per presentar la millor imatge en tot moment.

Nous sanitaris

A més d’actualitzar la imatge de la cambra de bany també ens hem encarregat d’equipar completament. En aquest sentit, treballem amb proveïdors contrastats i podem oferir una gran varietat de peces sanitàries. La teva nova cambra de bany tindrà allò que necessites, de la millor qualitat i ajustat al teu pressupost.

S’ha instal·lat un lavabo amb moble de magatzematge incorporat. Es presenta amb acabats de fusta i són dos calaixos que asseguren una organització perfecta al bany. El lavabo és flotant i de si gran, permet gran llibertat de moviments. Just al davant s’ha col·locat el nou vàter. Té línies modernes i compta amb la cisterna a l’esquena.

També s’ha adequat la zona d’aigües amb un plat de dutxa arran de terra i de forma quadrada. Per als tancaments de la dutxa s’han escollit unes mampares de portes corredisses que la tanquen totalment. Es tracta de mampares 100% transparents que no resten espai visual a l’estada. Tant les aixetes de la dutxa com les del lavabo són platejades.

Altres elements destacables en aquesta reforma de bany a Barcelona són el nou mirall de bany de forma rectangular i amb llums led. També una seca tovalloles elèctric que s’ha col·locat proper a la dutxa.

Pressupost de reforma de bany

Si creus que és el moment de fer una reforma de bany podem preparar-te un projecte personalitzat i a mida. Ens adaptem al teu pressupost i et garantim un resultat tan excel·lent com a durador. Sol·licita-ho sense compromís al costat d’un pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17.