close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Villarroel de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens encarreguem de projectes de renovació total o parcial d’habitatge. Un dels nostres treballs més recents ens porta fins al carrer Villarroel de Barcelona. Aquí hem dut a terme una completa reforma de bany. Comptem amb els professionals indicats per renovar qualsevol espai de casa teva.

En línies generals ens hem encarregat d’adequar aquest bany a les necessitats actuals. Si bé es manté en la ubicació original s’ha canviat tota la seva imatge i s’ha instal·lat un nou equipament sanitari. Els acabats d’aquesta nova reforma de bany a Barcelona els compartim en el següent vídeo.

Per Grupo Inventia cada projecte de reforma integral a Barcelona és únic i personalitzat en base a les necessitats de cada client. Ens encarreguem de oferir-te les millors opcions a la teva cuina, bany, disseny interior, etc. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma truca’ns al 93 209 97 17. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.

Nova imatge del bany

Un dels primers passos a determinar en aquesta reforma de bany a Barcelona ha estat la seva nova imatge. El nostre departament especialitzat en interiorisme ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani. La cambra de bany és un espai d’ús diari i que ha de presentar les millors condicions. L’objectiu és aconseguir una estada lluminosa i amb un ambient acollidor.

D’aquesta manera s’ha utilitzat un disseny interior en què predominen les tonalitats neutres. Així és molt més senzill aconseguir un espai en el qual la llum arribi a tots els racons. Les parets s’han enrajolat amb rajoles amb un acabat en color beige. Així també s’aconsegueix generar un ambient càlid i tranquil. La superfície d’aquestes rajoles és llisa, un detall que facilita el seu manteniment a l’hora de netejar-lo.

El paviment de la cambra de bany també s’ha canviat. En aquest projecte de reforma de bany s’ha escollit un terra amb un acabat tipus hidràulic. Sobre un fons beige es dibuixa una figura en to marró. Es tracta de detalls que aporten personalitat a la cambra de bany i que encaixa perfectament amb la nova imatge pretesa.

Moble de bany

Una de les noves peces sanitàries que s’ha instal·lat en aquesta reforma de bany a Barcelona és el lavabo. Aquest és de si gran i compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Amb els dos calaixos d’aquest moble de bany es garanteix una organització perfecta de tot tipus de productes de bany i higiene.

En acabat d’aquesta nou moble també es presenta d’acord amb el nou interiorisme del bany. El seu acabat és en un to fusta suau. S’adapta perfectament als tons beige de les rajoles de les parets i a el nou paviment. Sobre el lavabo s’ha col·locat un mirall de bany quadrat que compta amb una llum a la part superior. Es tracta d’un elements indispensable i que contribueix a generar un espai més profund i visualment ampli.

Nous sanitaris al bany

El lavabo flotant no és l’única nova peça sanitària que s’ha instal·lat. Ara el bany també disposa d’un nou inodor i zona d’aigües. El vàter se situa a la banda esquerra i es presenta amb línies modernes. El seu cos és arrodonit i la cisterna es col·loca a l’esquena. Una peça funcional amb una imatge molt harmònica dins de tot el conjunt.

La zona d’aigües ocupa la banda esquerra d’aquesta reforma de bany. S’ha instal·lat un ampli plat de dutxa arran de terra que queda protegit per mampares de portes corredisses. Aquesta pràctica protecció és transparent i no li resta ni un mil·límetre d’espai visual a l’estança. A l’igual que al lavabo, les aixetes de la dutxa es presenta amb acabats metàl·lics.

En línies generals aquesta reforma de bany ha donat lloc a un espai molt pràctic i funcional. La nova imatge genera un ambient molt agradable en una estança que s’utilitza diàriament i ha de transmetre calidesa. Sense cap dubte està a punt per oferir les millors prestacions en qualsevol moment.

Reforma de bany a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb dos aspectes fonamentals perquè la teva reforma de bany sigui un èxit. D’una banda disposem d’una gran varietat d’acabats, mobiliari i peces sanitàries per la cambra de bany. Al seu torn nostre equip de reformes està compost per professionals experimentats que s’encarregaran que tot quedi perfecte.

La nostra versatilitat ens permet abraçar tots els estils decoratius per a qualsevol espai de la casa. De la mateixa manera que gràcies a la nostra varietat d’opcions podem ajustar-nos a tot tipus de pressupostos. Òbviament oferint sempre les millors qualitats i de fabricants contrastats en el sector de les reformes integrals.