close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Montgat

Un nou projecte de reforma ens apropa fins a la localitat de Montgat. Ens hem desplaçat fins a aquesta localitat del Maresme per renovar una cambra de bany. Ara aquest espai de neteja compta amb tot el necessari per oferir les millors prestacions. Es tracta d’una reforma de bany completa amb millores en imatge i equipament.

El nostre catàleg de reformes de banys és variada i ens podem adaptar a tot tipus d’estils i necessitats. Sempre oferint productes de marques contrastades i de proveïdors de confiança. A més, ens adaptem al teu pressupost i t’oferim les millors opcions pel teu nou espai de neteja. Al següent vídeo compartim els acabats d’aquesta reforma de bany a Montgat.

Sanitaris funcionals

Un dels aspectes que canvien en una reforma de bany és l’equipament sanitari. Per aquest projecte hem optat per un bany de tres peces. D’aquesta manera s’aprofita de manera més efectiva l’espai disponible i totes les necessitats queden cobertes. Hem aplicat funcionalitat pel dia a dia i confort per als moments més relaxats.

Un nou sanitari és el lavabo, acompanyat per un moble de bany amb dos calaixos. D’aquesta manera es poden organitzar de manera efectiva tota mena de productes d’higiene. També hem instal·lat un nou vàter d’imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena. A la zona d’aigües hem mantingut la banyera, acompanyada d’una mampara amb frontissa.

Una reforma de bany funcional i amb un equipament sanitari llest per oferir les millors prestacions. El nostre objectiu com a empresa de reformes és que gaudeixis de la teva nova llar des del primer dia.

Disseny de bany

També ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior en aquesta reforma de bany a Montgat. Ara llueix una imatge moderna i d’acord amb les tendències actuals. A més, reflecteix l’estil dels propietaris i genera un espai fresc i acollidor. D’aquesta manera, hem imprès un estil contemporani usant tons neutres.

Hem enrajolat les parets amb rajoles de color gris clar, igual que les rajoles del nou paviment. Per generar contrast, les rajoles de la paret de la dutxa és de color gris fosc. Gràcies a això hem potenciat la lluminositat i l’amplitud visual de la cambra de bany. Són dues característiques ideals per a un espai diari.

Pressupost de reforma de bany

Comptem amb totes les millores que necessita la teva cambra de bany. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost. El tindrem llest en pocs dies i t’ho lliurarem sense compromís amb un projecte de reforma personalitzat.