close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Passeig de la Zona Franca de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals realitzem tant renovacions completes com parcials d’habitatge. En aquesta ocasió hem finalitzat una reforma de bany. Ens hem desplaçat fins al Passeig de la Zona Franca de Barcelona per millorar la imatge i l’equipament sanitari d’aquest quart de bany.

El nostre departament d’interiorisme ha treballat en un projecte d’imatge i distribució en base a les necessitats dels propietaris. L’equip d’obra de Grupo Inventia s’ha encarregat de convertir-lo en realitat. Abans de comentar els detalls i millores d’aquesta reforma de bany a Barcelona compartim un vídeo mostrant els acabats generals.

L’oferta en reformes de bany que tenim a Grupo Inventia és àmplia. Oferim una gran varietat d’opcions tant en disseny com en equipament. La nostra versatilitat ens permet adaptar-nos a tots tipus d’estils decoratius i pressupostos. Volem que disposis de tot el que necessites al teu bany a un preu competitiu i amb les millors qualitats de l’mercat.

Nova imatge de bany

A l’hora d’encarar una reforma de bany s’ha d’establir quin tipus d’interiorisme és el que es vol en l’estança. En aquesta ocasió s’ha optat per un disseny interior d’estil contemporani amb tons neutres i acabats suaus. D’aquesta manera s’ha pogut aconseguir una imatge fresca i agradable en aquesta reforma de bany a Barcelona.

Les parets d’aquest cambra de bany s’han enrajolat amb rajoles de color beige. Una opció excel·lent perquè cada racó d’aquest espai quedi il·luminat de manera uniforme. A més es tracta d’una tonalitat molt agradable capaç de generar un ambient tranquil i acollidor. Es tracta de característiques importants per a un espai d’ús diari com la cambra de bany.

Un altre aspecte que s’ha renovat en l’interiorisme de bany és el paviment. El terra original s’ha canviat per unes rajoles que es presenten en un acabat suau de gris. Es tracta d’una combinació molt agraïda que potencia les característiques de benestar que s’han volgut implementar a la reforma de bany.

Nous sanitaris

De la mateixa manera que s’ha implementat un nou interiorisme al bany també s’han canviat totes les peces sanitàries. En aquesta reforma de bany a Barcelona s’ha escollit la funcionalitat d’un bany de quatre peces. Ara aquest espai d’higiene diària està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús.

El lavabo s’ha instal·lat a l’esquerra de l’entrada. Es tracta d’un lavabo flotant d’un si que disposa de capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. El nou moble de bany compta amb dos calaixos que garanteixen una organització perfecta per a tot tipus de productes. Es presenta en un acabat en tons de fusta fosca que encaixa de manera perfecta en la imatge global del bany.

Just davant s’ha col·locat els nous inodor i bidet. En aquest lloc podem observar una excel·lent optimització de l’espai disponible. Les dues peces sanitàries llueixen unes línies modernes connectant directament amb el terra, encara que sense perdre la imatge clàssica. La cisterna de vàter se situa en la zona de l’esquena.

A la part de el fons s’ha adequat la nova zona d’aigües. Per a aquest treball s’ha optat per instal·lar un plat de dutxa. Un element pràctic i que garanteix la millor funcionalitat en tot moment. Queda protegit per unes mampares de portes corredisses transparents. D’aquesta manera s’eviten les esquitxades a la resta de l’estança i no li resta espai visual a la cambra de bany.

Altres millores

A més de les millores esmentades aquesta reforma de bany també compta amb altres detalls a destacar. A l’entrada s’ha instal·lat una porta corredissa que permet aprofitar a l’màxim l’espai disponible a tot el bany. També sobre el lavabo s’ha col·locat un mirall de bany a mesura que potencia la sensació d’amplitud i profunditat.

Reforma de bany a Barcelona

Si creus que és el moment de renovar la teva llar has donat amb els professionals indicats. Comptem amb més de deu anys d’experiència en el sector i un gran nombre de reformes integrals realitzades amb èxit. Pots veure tots els projectes que hem anat finalitzat a Barcelona i rodalies a la pestanya “Projectes” d’aquesta mateixa web.

Elaborem el teu projecte més pressupost sense cap tipus de cost ni compromís. Es tracta d’un treball a mida i en base a les necessitats que ens plantegis en la primera visita. Per sol·licitar pots trucar-nos al 93 209 97 17. També pots comunicar-te per WhatsApp usant la icona de la part superior dreta.