close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Tiana

Un nou treball de reforma interior ens acosta fins a la localitat de Tiana, a la zona del Maresme. En aquesta ocasió ens hem encarregat d’una reforma de bany completa per millorar-ne la imatge i l’equipament sanitari. Ara és una estada que està preparada per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Aquesta reforma de bany a Tiana posa de manifest la nostra versatilitat com a empresa de reformes. Treballem tant a Barcelona ciutat com a les rodalies i oferim un servei personalitzat. El nostre objectiu és poder ajudar-te a aconseguir tot el que necessites per a la teva nova llar.

Per apreciar els acabats d’aquesta reforma de bany al Maresme compartim el vídeo següent. A més, podeu conèixer tots els nostres projectes a través de les nostres xarxes socials. Et convidem a seguir-nos i que vegis la nostra manera de treballar.

Nova imatge de bany

Un dels primers passos en reformes de bany és establir com serà el nou disseny interior. L’objectiu en aquest espai de neteja ha estat aconseguir un ambient fresc i acollidor. Com que és una estada d’ús diari la vostra imatge ha de transmetre una sensació relaxada. Per aconseguir-ho hem escollit un interiorisme contemporani amb tons neutres.

D’aquesta manera hem enrajolat les parets completament amb rajoles de to beix. És un to perfecte perquè la llum s’expandeixi de manera uniforme a tots els racons. Alhora, les rajoles del paviment també són del mateix color per aconseguir una imatge homogènia a tota la cambra de bany.

També es complementa amb els acabats de fusta que podem veure als nou mobiliari de bany. Concretament al moble del lavabo i també en un armari auxiliar. De la mateixa manera, la porta daccés també és de fusta i compta amb un vidre opac. Gràcies a aquest detall també arriba llum natural des d’altres estances.

Bany equipat

A més d’aplicar un disseny de bany nou, també ens hem encarregat d’instal·lar un nou equipament de bany. El nostre catàleg és molt variat i disposem de sanitaris de tota mena per adaptar-nos a cada situació concreta. Aquesta reforma de bany és àmplia i compta amb tres peces sanitàries modernes i funcionals.

El lavabo de si gran i disposa d’un moble d’emmagatzematge amb dos calaixos. D’aquesta manera assegurem un espai ideal per organitzar els productes d’higiene. El vàter presenta una imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena. L’acompanya un suple bidet a la banda esquerra. És una opció molt sol·licitada en reformes de bany actuals.

Per a la zona d’aigües hem optat per un plat de dutxa de resina blanca que queda protegida per unes mampares de portes corredisses. Les aixetes de la dutxa són de color plata i estan encastades. Alhora, també compta amb una fornícula que funciona com a lleixa per col·locar productes de bany. També destaquen les rajoles amb relleu de la paret de la dutxa.

Pressupost de reforma de bany

Ens encarreguem d’escoltar què necessites i preparar un projecte a mida i personalitzat per a la teva reforma de bany. Demana el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17.