close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cambra de bany a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem donat per finalitzat un dels nostres treballs. En aquesta ocasió ens hem encarregat de dur a terme una rehabilitació parcial, concretament la d’una cambra de bany d’un habitatge ubicat al carrer Onze de Setembre. En ella ens vam encarregar de millorar tant l’equipament sanitari com el del disseny interior.

En el vídeo que compartim poden apreciar-se al detall els acabats generals aconseguits en aquesta nova reforma de bany. Seguidament passarem a enumerar alguns dels detalls més destacats.

Equipament sanitari

Tot treball de reforma de bany implica la renovació de l’equipament sanitari. A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg de primeres marques, de manera que escollir els nous sanitaris serà senzill i sempre sota l’assessorament personalitzat dels nostres professionals. En aquest cas es va optar per un pràctic bany de tres peces d’imatge moderna.

El lavabo es situa en el costat dret, és ampli i disposa de capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Així els productes d’higiene poden organitzar-se amb facilitat. Just davant es va col·locar un vàter suspès, una bona opció per ampliar l’espai visual de l’estança. A aquests els acompanya una àmplia dutxa protegida per unes mampara transparents.

Disseny de bany

La nova imatge de la cambra de bany ens mostra una estança moderna i amb molta sensació d’amplitud i lluminositat. Per a això es van utilitzar tons neutres, els indicats per aconseguir-ho. Les parets es van enrajolar per complet amb rajoles grises, capaços d’expandir la llum i generar un ambient molt agradable.

El moble de bany presenta acabats en fusta, el mateix que les rajoles de la paret de la dutxa. D’aquesta manera es combina una mateixa imatge i es crea continuïtat en el disseny interior. Un altre dels elements que té acabats en fusta en aquesta reforma de bany és el paviment. En aquest cas es va apostar per unes rajoles d’allò més indicades, ja que la seva neteja és senzilla.

Reformes de bany a Barcelona

A Grupo Inventia duem a terme reformes integrals i parcials d’habitatges, pel que podem oferir-te projectes molt complets de reformes de bany, com en ha estat el cas. Per conèixer els nostres serveis et convidem a contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís.