close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de casa a Vilanova del Vallès

L’equip de reformes integrals de Grupo Inventia hem finalitzat un nou projecte. Per a aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Vilanova del Vallès. Ens hem encarregat de dur a terme una completa reforma de casa. Hem treballat en la millora tant de el disseny interior com de l’equipament i instal·lacions en totes les estances.

Els nostres professionals en interiorisme i reformes integrals ha treballat colze a colze per aconseguir una veritable llar. En el següent vídeo presentem els acabats aconseguits en cadascuna de les estances d’aquesta casa a Vilanova del Vallès. Segueix-nos en les nostres xarxes socials i con tots els projectes de reforma que hem realitzat.

L’empresa Grupo Inventia actua tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies. Com és el cas d’aquesta reforma de casa a Vilanova del Vallès. Vam elaborar un projecte personalitzat adaptat a les teves necessitats i pressupost. Per sol·licitar-truca’ns al 93 209 97 17. T’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.

Interiorisme modern

Un dels primers passos en aquesta reforma de casa ha estat establir el nou interiorisme de l’habitatge. En aquest cas l’objectiu era aconseguir espais acollidors i que generessin sensació de benestar. Sota aquestes premisses les nostres interioristes a Barcelona han treballat amb tons neutres que permetin una correcta circulació de la llum natural.

Les parets s’han pintat amb tons neutres com el blanc o suaus tons de gris. Aquesta imatge es manté en la gran majoria de l’habitatge. D’aquesta manera es genera una homogeneïtat entre estances i és un disseny que també es manté a les escales. Així s’integren perfectament les noves portes blanques i els marcs negres de totes les noves finestres.

Un altre acabat que potencia aquesta sensació de calidesa i comoditat és el de la fusta. Així es veu el nou paviment, un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Aquesta imatge es manté en els esglaons de les escales que connecten les plantes de la casa. També s’ha utilitzat en diverses peces de mobiliari a la cuina i banys.

Reforma integral de cuina

En aquesta reforma de casa s’ha realitzat una completa renovació i millora de la cuina. Es tracta d’una cuina de concepte obert i que està distribuïda en forma d’U. El costat esquerre ho ocupa una allargada taulell que ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. Sobre ella s’ha instal·lat una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora de disseny en color blanc.

Tant en la part inferior com superior s’han disposat diversos calaixos i armaris per ampliar la capacitat d’emmagatzematge de la cuina. La part central l’ocupa un altre tram de taulell. És més reduït, encara que perfecte per a albergar l’aigüera. A la part dreta s’han integrat els nous electrodomèstics. Es tracta d’un forn i un microones amb acabat en color blanc i una nevera de doble porta amb acabats en acer inoxidable.

En aquesta reforma de cuina s’ha mantingut la imatge global de l’habitatge. Tant la major part del moble de cuina com els taulells són de color blanc. Els armaris superiors tenen acabats en fusta a l’igual que el paviment de parquet. Unint aquests elements es genera una cuina molt lluminosa i visualment més àmplia.

Reforma de banys

A més de tot l’esmentat en aquesta reforma de casa a Vilanova del Vallès s’han reformat dues cambres de bany i un lavabo. Per a aquesta parcel·la de casa també comptem amb un catàleg amb opcions molt variades. El nostre objectiu com a empresa de reformes integrals és que puguis aconseguir allò que vols a un preu molt competitiu.

Per a la nova imatge dels banys i de la neteja s’ha mantingut la idea el nou interiorisme de la casa. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de tons neutres com ara el blanc o el gris. En cada cas les rajoles del paviment mantenen el color de les parets. En línies generals les cambres de bany presenten una imatge molt agradable i perfecta per al dia a dia.

Les peces sanitàries de cada estança també s’han renovat completament. Ara compten amb sanitaris moderns i funcionals. El nou equipament de les cambres de bany es compon d’un lavabo amb moble incorporat, un vàter i un plat de dutxa arran de terra. Per la seva banda la neteja funciona com un espai extra amb un lavabo i un vàter.

Reforma de casa a Barcelona i rodalies

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Podràs aconseguir una nova llar de manera senzilla i amb l’assessorament personalitzat dels nostres experts. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís. També pots contactar-nos a través de WhatsApp (icona a la part superior dreta).