close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de casa a Castellví de Rosanes

Un nou projecte de reforma integral ens porta fins a la localitat de Castellví de Rosanes. Ens hem encarregat d’una reforma de casa, millorant tant la imatge com l’equipament. Gràcies a la nostra feina ara llueix una imatge moderna i està preparat per oferir les millors prestacions.

A més de dur a terme reformes a Barcelona també ens desplacem a localitats de les rodalies. Com el cas d’aquesta reforma de casa a Castellví de Rosanes. Els seus acabats els compartim al següent vídeo, que també hem compartit en xarxes socials. Segueix-nos i coneix tots els nostres projectes finalitzats i en actiu.

Cuina en forma de L

La cuina ocupa el seu propi espai, encara que és de concepte obert. És una península en forma de L amb dos trams de taulell. Un equipat amb l’aigüera d’un sinus i l’altre amb una placa vitroceràmica. A la part inferior també compta amb capacitat demmagatzematge i hem integrat diversos electrodomèstics, el rentaplats i el forn.

A la zona superior hem ancorat armaris d’emmagatzematge on hem integrat un microones. A continuació hem col·locat la nevera. Aquesta reforma de cuina també compta amb una barra d’esmorzar amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Queda il·luminada per uns llums dull de bou.

Pel disseny de la cuina hem optat per mobles de color blanc combinat amb taulells de color beix. El terra d’aquesta cuina també té el mateix to beix, aconseguint un espai lluminós i ampli.

Reforma de bany i lavabo

En aquesta reforma de casa també ens hem encarregat de renovar els dos espais de neteja. A un s’hi accedeix per una porta corredissa i compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge i amb un vàter. Funciona com a lavabo auxiliar i es complementa perfectament amb la cambra de bany principal.

D’altra banda hi ha la cambra de bany principal, un espai més ampli i que disposa de zona d’aigües. En aquesta reforma de bany hem optat per un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses. L´acompanyen un lavabo amb moble d´emmagatzematge i també un vàter de línies clàssiques.

En les dues reformes de bany hem fet servir un disseny molt semblant amb tons neutres. D’aquesta manera hem aconseguit espais d’ambient fresc i agradable. Les parets s’han enrajolat amb rajoles beix i al bany principal hem col·locat un terra de rajoles grises. Per la seva banda, a la neteja hem fet servir també unes rajoles beix.

Nou disseny interior

Reforma de cuina, reforma de bany i també ens hem encarregat de millorar el disseny interior de tota la vivenda. Hem aplicat un estil contemporani en tons neutres i terra de parquet. D’aquesta manera, hem aconseguit dotar aquesta casa d’un ambient càlid i acollidor. Als acabats en fusta del terra se li sumen les parets en color beix.

També hem canviat les portes, que són de color blanc i les finestres, que ara són d’alumini de color negre. En aquest cas, són finestres que afavoreixen l’aïllament tèrmic i acústic. Com a detall, hem mantingut la ubicació de la xemeneia, encara que hem canviat per una xemeneia moderna en color negre.

Pressupost de reforma de casa

A Grupo Inventia ens encarreguem de renovar tots els aspectes que necessitis millorar de casa teva. Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 per sol·licitar informació i sol·licitar el teu pressupost de reforma.