close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a l’Avinguda Diagonal de Barcelona

Recentment hem finalitzat un treball de reforma integral a Barcelona. Concretament ens hem encarregat de renovar completament un pis dúplex situat a la Avinguda Diagonal. Dins d’aquest projecte també ens hem encarregat de realitzar una completa reforma de cuina. Vistos els acabats generals d’aquesta reforma en Avinguda Diagonal exposarem el resultat d’aquesta reforma de cuina.

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en cuines. Un dels espais més importants en una llar i que necessita oferir les millors prestacions. Per aquests motius ens hem especialitzat en reformes de cuines. Comptem amb una àmplia varietat d’opcions per al teu nou cuina. Podem adaptar-nos a tots els estils i pressupostos, oferint sempre les millors qualitats del mercat.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats d’aquesta nova reforma de cuina a Barcelona. Un espai funcional i ben distribuït amb una imatge moderna i un equipament complet. Per conèixer altres treballs realitzats pots seguir-nos a les nostres xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb els projectes que vam acabar tant a Barcelona com en les seves rodalies.

Disseny de cuina

Ara aquesta cuina és de concepte obert i la seva imatge es presenta d’acord amb el nou interiorisme de tot l’habitatge. En aquest cas s’ha treballat en base a un disseny interior contemporani i d’imatge actual. Els tons neutres ocupen la majoria de el pis aconseguint espais molt lluminosos i visualment amplis.

D’aquesta manera la cuina compta amb un nou mobiliari de color blanc. Tant el moble com els taulells o les parets es presenten en aquest color. A més d’encaixar amb la imatge de les estances annexes la zona de la cuina es presenta molt lluminosa i àmplia. També contribueix a això el nou paviment. En aquest cas s’ha mantingut el terra de parquet que s’ha instal·lat a la resta de l’habitatge.

Es tracta d’un material sintètic que es presenta amb aquests acabats en fusta. D’aquesta manera pot mantenir-se una homogeneïtat en el paviment de tot l’habitatge amb una superfície apta per a totes les estances. En aquest cas és un sòl resistent i durador que ofereix les millors prestacions en una cuina.

Nova distribució i equipament

Com hem esmentat s’ha passat d’una cuina tancada a una cuina oberta. Després dels treballs de renovació s’ha aconseguit un espai millor distribuït i molt més funcional. A la part dreta s’ha col·locat el moble principal de cuina que té forma de L. Compta amb dues taulells que aporten una àmplia superfície de suport i de treball. Sobre elles s’ha instal·lat tant la placa de cocció com la pica.

Un altre avantatge de el nou moble de cuina és que compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior. A la banda esquerra s’ha col·locat una barra de cuina. A més d’ampliar la superfície de suport es presenta com una zona perfecta per a esmorzars o menjars disteses.

En el fons d’aquesta reforma de cuina es troben els nous electrodomèstics. En una altra peça del moble de cuina s’ha integrat una nevera, un forn i un microones. A més dels clàssics i imprescindibles en una cuina, també s’ha instal·lat una vinoteca. En aquesta cuina també s’ha habilitat un espai per penjar una televisió.

Especialistes en reforma de cuina

En línies generals s’ha aconseguit una reforma de cuina que compleix amb les expectatives i necessitats actuals. Ofereix una mobilitat perfecta per realitzar les tasques quotidianes i disposa d’un equipament complet amb electrodomèstics moderns. Ara aquesta cuina garanteix les millors prestacions i una alta funcionalitat en el seu ús.

Els nostres professionals han sabut plasmar en la realitat les necessitats dels propietaris d’aquest habitatge en Avinguda Diagonal de Barcelona. Gràcies a la nostra experiència en reformes de cuines i al nostre ampli catàleg d’opcions podem adaptar-nos a totes les necessitats i espais.

Per sol·licitar el teu pressupost de reforma de cuina pots trucar-nos al 93 209 97 17. El elaborarem i t’ho lliurarem sense cap tipus de cost ni compromís. Els nostres professionals en interiorisme i reformes t’assessoraran personalment en tot moment.

Reforma integral i interiorisme

A més d’encarregar-nos d’aquesta reforma de cuina també hem aplicat més millores en aquest habitatge de Barcelona. S’ha rejovenit la imatge de totes les estances de l’habitatge, incloent la sala d’estar principal i tots els dormitoris. En la cambra de bany ubicat a la planta superior també s’ha renovat el seu interiorisme i equipament sanitari.

Perquè puguis fer-te una millor idea dels canvis que s’han dut a terme compartim el següent vídeo. En aquest comparem el abans i després de la reforma integral, inclòs el canvi realitzat a la cuina i que hem relatat punt per punt.