close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Barberà del Vallès

Ja hem acabat una nova reforma de cuina. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Barberà del Vallès. La nostra empresa de reformes treballa tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies. Sempre de manera personalitzada i a mida per a cada client.

En aquesta ocasió ens hem encarregat d’actualitzar un dels espais més importants d’una casa. La cuina sempre ha d’oferir les millors prestacions i ara compta amb tot el necessari. Una imatge moderna més un equipament complet i funcional. Gràcies a la nostra experiència i versatilitat ens podem adaptar a tot tipus d’estils i pressupostos.

Just a aquest projecte de reforma de cuina en pots veure molts més al nostre canal de Youtube. Actualitzem totes les nostres xarxes socials cada dia i amb contingut propi i real. Al vídeo següent compartim les millores i novetats d’aquesta reforma de cuina a Barberà.

Cuina distribuïda en L

Aquesta cuina s’ubica en un espai independent on accedim per una porta corredissa. D´aquesta manera es pot aprofitar molt més l´espai que ens ofereix l´estada. Un cop dins la cuina té una distribució en forma de L. El forn i el microones estan integrats a l’extrem esquerre de la cuina.

Just al costat hem col·locat un taulell que s’ha equipat amb una placa vitroceràmica. L’acompanya una campana extractora oculta als armaris superiors. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. Aquí s’ha integrat una pica d’un si. Tots dos taulells aporten un espai de suport i de treball molt ampli.

A la part inferior del segon taulell hem integrat un rentaplats. Per la seva banda, al costat de la dreta d´aquesta cuina hi ha espai per col·locar la nevera. D’aquesta manera hem aconseguit una cuina altament funcional i completament equipada. El nostre objectiu és que es pugui utilitzar des del primer dia.

Disseny de cuina modern

A més d´equipar aquesta cuina també ens hem encarregat d´actualitzar el seu disseny interior. En base a les necessitats dels propietaris, hem aplicat un estil contemporani. Hem potenciat la lluminositat i la sensació d’amplitud a la cuina. El color blanc és el protagonista d’aquest disseny de cuina.

Les nostres interioristes a Barcelona han estat encarregades d’aplicar el nou disseny de cuina combinant tonalitats neutres. També s’ha aprofitat al màxim l’entrada de llum natural que hi ha a la cuina. D’aquesta manera, el moble de cuina és blanc i es combina amb dos taulells de color gris.

La nova imatge de la cuina també compta amb un paviment nou. Ens hem encarregat de col·locar-lo i deixar-lo llest per al seu ús diari. Es tracta d’un terra de rajoles amb acabat en granit. Combina molt bé la nova imatge moderna d´aquesta cuina a Barberà amb un toc característic i clàssic.

Pressupost de reforma de cuina

Elaborem el teu pressupost de reforma a mida i t’ho lliurem sense cap compromís. Podeu sol·licitar-ho contactant amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Fem tot tipus de reformes a Barcelona i rodalies.