close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Barcelona: carrer Salvador Espriu

Acabem un nou projecte de reforma de cuina a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Salvador Espriu, a la Vila Olímpica. Ens hem encarregat de la reforma de cuina i també d’actualitzar el disseny interior. Ara aquest pis està llest per oferir les millors prestacions al dia a dia.

Per poder apreciar els acabats d’aquesta reforma a Barcelona compartim el vídeo següent. Trobaràs tots els nostres projectes documentats a les xarxes socials. Segueix-nos i coneix com treballem en cada reforma integral.

Reforma de cuina lineal

El propòsit principal d’aquest projecte ha estat reorganitzar l’espai per crear una cuina – safareig funcional. El disseny es compon de dos lineals enfrontats. Un d’ells recull la zona d’aigües (aigüera de doble sinus i rentaplats), i l’altra la zona de focs, incloent-hi la placa d’inducció i el forn. La distribució d’aquests elements s’ha pensat per poder oferir a cada costat zona de treball.

Previ a la zona de cuina hi trobem un petit distribuïdor, on estan situades la nevera i un rebost. A l’altra banda, trobem el safareig integrat a la cuina, aquest dóna amplitud a l’espai i li dóna il·luminació gràcies a la gran balconera. En aquest espai hi ha la rentadora i un moble nou on s’amaga la caldera.

Disseny de cuina

Pel que fa als materials, ens hem adaptat al terra ceràmic i l’enrajolat de parets. El disseny triat per homogeneïtzar-lo ha estat un color blanc que aporta lluminositat a l’espai i, fusta, que a part d’aportar calidesa, acompanya i ajuda a donar protagonisme a la ceràmica del terra amb tocs blaus.

La pintura escollida és en un to salmó que ens ajuda a integrar tots els elements, textures i colors que formen el disseny de cuina.

Pressupost de reforma de cuina

Si vols fer una reforma de cuina, de bany o integral, contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Prendrem nota de totes les teves preferències i elaborarem un pressupost de reforma a mida i sense compromís.