close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Castor de Barcelona

Hem finalitzat una nova reforma de cuina a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Castor per dur a terme aquesta renovació parcial d’habitatge. A Grupo Inventia elaborem projectes tant de reforma total com d’un espai concret de l’immoble. Les reformes de cuines y de cambres de bany son les refomes més sol·licitades.

Quant a la nostra faceta en les reformes de cuina a Barcelona comptem amb els millors experts per garantir un resultat reeixit. A més disposem d’un ampli catàleg de materials i acabats que ens permeten adaptar-nos a qualsevol estil i pressupost. Els acabats d’aquest nou treball els compartim en el següent vídeo. Pots veure més treballs realitzats al nostre canal de Youtube.

Distribució i equipament de cuina

Aquesta cuina s’ubica en una estada pròpia i independent. Donada la seva superfície rectangular s’ha optat per una distribució de cuina lineal. A l’extrem de la dreta s’han integrat els electrodomèstics. Es componen de nevera, forn i microones amb acabat en acer inoxidable. A continuació neix una allargada de sobre.

Sobre ella s’han instal·lat una pica integrat i una placa vitroceràmica. A més ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. Una altra millora en aquesta reforma de cuina ha estat l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Ara disposa de diversos calaixos i armaris tant a la zona inferior com superior de les taulells. L’espai de fons de la cuina és més gran. Això ha permès posar una taula amb diverses cadires.

Nou disseny

A més de el nou equipament en aquesta reforma de cuina a Barcelona també s’han realitzat millores quant al seu disseny interior. Ara l’espai llueix una imatge més moderna a través d’uns colors neutres i actuals. El moble de cuina és de color blanc i es combina amb un taulell d’acabat en tons clars de fusta. Això d’entrada permet que la llum natural s’estengui a cada racó de l’espai. S’ha aconseguit una cuina molt lluminosa i visualment àmplia.

Utilitzar aquest tipus de colors neutres permet introduir més acabats en la reforma de cuina. Els veiem a la paret amb un acabat en fusta o en els tiradors platejats de calaixos i armaris. Un altre element renovat ha estat el paviment. S’ha optat per un terraceràmic de color gris. En l’apartat visual encaixa molt bé ia més es tracta d’una superfície molt resistent.

Reforma de cuina a Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia t’oferim un projecte de reforma de cuina personalitzat i a mida. Els nostres especialistes t’assessoraran en tot moment perquè el resultat de la feina sigui el que tu vols. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost de reforma de cuina pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari al nostre web. Te’ls lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.