close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Móra d’Ebre de Barcelona

L’equip de Grupo Inventia s’ha encarregat de dur a terme una nova reforma parcial a la ciutat de Barcelona. Per a aquesta ocasió ens hem desplaçat a un habitatge situat al carrer Móra d’Ebre. Aquí hem dut a terme una completa reforma de cuina. Un treball que ha implicat canvis i millores en la imatge i equipament d’aquesta estada vital per a una llar.

Com a empresa de reformes integrals més que assentada en el sector també oferim serveis de renovació parcial. En aquest sentit els treballs més sol·licitats són les reformes de bany, els projectes d’interiorisme o, com en aquest cas, les reformes de cuines. Si necessites realitzar qualsevol d’elles en la teva llar sol·licita el teu pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurarem sense cap tipus de compromís.

En el vídeo anterior us hem presentat els acabats d’aquesta nova reforma de cuina a Barcelona. Ara passarem a comentar els detalls més destacats que ha realitzat l’equip de Grupo Inventia. En línies generals s’ha aconseguit dotar aquesta cuina d’una imatge moderna i d’un funcionament altament funcional.

Cuina a dos fronts

La cuina s’ubica en una estança pròpia i de grans dimensions. Donades les seves característiques s’ha treballat per aconseguir una distribució que permeti una mobilitat perfecta. També que cada nou element es situï lloc idoni per garantir un ús pràctic i funcional. Amb tot això aquesta reforma de cuina es presenta amb una distribució a dos fronts.

A la banda esquerra s’ha col·locat un taulell en forma de L. Garanteix una superfície de suport i de treball àmplia. En el tram més allargat s’ha col·locat una pica de si doble. El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram. Aquest és més reduït, tot i que perfecte per instal·lar la nova placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora.

A la zona esquerra de la cuina també es compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior s’han disposat diversos calaixos i armaris. A partir d’ara serà molt senzill mantenir l’ordre i l’organització en aquesta cuina reformada.

Nou mobiliari i electrodomèstics

A més de el nou mobiliari esmentat, en aquesta reforma de cuina a Barcelona també s’ha col·locat un nou moble de cuina al costat dret. Una peça gran i que aporta major capacitat d’emmagatzematge. En aquest cas compta amb buits a mida per poder integrar els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones. Per la seva banda el rentaplats es pot integrar a la zona inferior del moble de la banda esquerra.

Passat aquest armari de cuina es disposa un altre tram de taulell amb armaris tant a la zona inferior com superior. Un espai que es destina a superfície de suport i de treball ampliant el que ja ofereix el taulell principal. També és un bon lloc per col·locar petits electrodomèstics com una cafetera.

Disseny interior de cuina

Com a especialistes en reformes de cuines a Barcelona no només oferim serveis pel que fa a la nova distribució i equipament. El nostre departament d’interiorisme s’encarrega d’aplicar el nou disseny interior que prefereixin els propietaris. En base als seus gustos i necessitats en aquesta ocasió s’ha treballat en un disseny de cuina amb colors neutres.

D’aquesta manera s’ha aconseguit generar un espai d’ambient tranquil, molt lluminós i s’ha potenciat la seva amplitud visual. La major part de el nou mobiliari de cuina és de color blanc. Així s’aconsegueix que la llum flueixi correctament per tot l’espai. Els taulells també són de color blanc, a l’igual que les rajoles amb els que s’han enrajolat les parets.

Un altre detall de color el veiem en els armaris superiors. Són de panell llis i per a ells s’ha escollit un acabat en tons mitjans de fusta. D’altra banda també s’ha renovat el terra de la cuina. A nivell visual s’ha optat per unes rajoles amb un acabat gris suau. Quant al pràctic, es tracta d’una superfície resistent i que requereix un manteniment senzill.

Pressupost de reforma de cuina

A Grupo Inventia oferim tots els serveis necessaris perquè la teva reforma de cuina sigui un èxit total. Comptem amb un ampli ventall d’opcions pel que fa a mobiliari, electrodomèstics i tot tipus d’elements de cuina. Els nostres anys d’experiència ens permeten assegurar un treball professional i personalitzat als teus gustos i necessitats.

Per sol·licitar el teu pressupost de reforma de cuina és tan senzill com trucar al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals t’atendrà personalment i s’establiran les bases per a una primera visita a l’habitatge. A partir d’aquí començarem a treballar en el teu projecte de reforma. T’ho lliurarem al costat d’un pressupost detallat i ajustat a les teves necessitats sense cap tipus de cost ni compromís.