close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina i de bany a Barcelona: carrer Pinar del Rio

Ens hem encarregat de millorar per complet un habitatge situat al carrer Pinar del Rio. Com a especialistes en reformes a Barcelona brindem un servei personalitzat i a mida per a cada propietari. En aquesta ocasió hem dut a terme la reforma de cuina i de bany.

Per això hem millorat tant la imatge com en equipament de cada espai. Ara aquestes zones tan vitals a una llar responen perfectament a les necessitats actuals. Els acabats d’aquestes reformes de cuina i de bany els compartim al vídeo següent. Segueix-nos en xarxes socials per conèixer tots els nostres treballs.

Reforma de cuina moderna

La cuina s’ubica en una estança pròpia i té un espai molt ben definit. Ens hem encarregat de col·locar els nous mobles de la cuina i d’instal·lar-hi tots els nous electrodomèstics. Aquesta reforma de cuina a Barcelona ha quedat preparada per oferir les millors prestacions en el seu ús.

A la banda esquerra s’han col·locat diversos electrodomèstics, tots integrats al moble de cuina. Concretament una nevera, un forn i un microones. A més, hi ha molta capacitat d’emmagatzematge amb diversos calaixos i armaris. El costat dret de la reforma cuina l’ocupa un taulell de cuina en forma d’U.

Es tracta d’un taulell ampli i que aporta molta superfície de suport i de treball. De la mateixa manera sobre ella s’han instal·lat una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. El tram de taulell situat més a la dreta funciona com a barra d’esmorzar. També disposa de capacitat demmagatzematge al llarg de tota la part inferior. Aquí també hem integrat un altre electrodomèstic com el rentaplats.

Hem aplicat una imatge de cuina moderna. El mobiliari és de color negre i es combina amb acabats de fusta natural. Per la seva banda els taulells són de color blanc i generen molta lluminositat. També ens hem encarregat de col·locar el nou paviment de cuina. Es tracta d’un terra de gres imitació fusta.

Reforma de bany funcional

També ens hem encarregat d’aplicar millores i actualitzar la cambra de bany. Gràcies a la nostra oferta en reformes de banys podem adaptar-nos a tota mena de necessitats amb un pressupost ajustat i calculat de manera personalitzada. A més, treballem amb marques de confiança i podem assegurar una durabilitat excel·lent.

Es tracta d´un bany modern equipat amb tres noves peces sanitàries. Tenim un lavabo de sobre taulell de disseny ovalat. Descansa sobre un moble de bany que ofereix capacitat de magatzematge i organització. Just al costat hem instal·lat el nou vàter amb la cisterna oculta a la paret.

Per a la zona d’aigües s’ha escollit un plat de dutxa que està protegit per unes mampares de portes corredisses. És una opció perfecta i que ofereix un ús funcional en tot moment. A més, les mampares funcionen com una protecció perfecta per evitar esquitxades a la resta de l’estança.

Per al nou disseny de bany s’han escollit rajoles de to gris suau. Hem enrajolat totes les parets per complet i hem aconseguit un ambient fresc i agradable. Es potencia molt més amb el nou paviment de bany, un terra ceràmic que imita el parquet. També hem instal·lat una seca tovalloles elèctric i hem col·locat un mirall de bany sobre el lavabo.

Pressupost de reforma a Barcelona

Podem ajudar-te a millorar la teva llar amb les darreres novetats ia un preu molt competitiu. Som especialistes en reformes integrals i tenim un catàleg molt variat de possibilitats. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost, t’ho lliurarem sense compromís.