close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Esplugues de Llobregat

Ens hem desplaçat fins a la localitat d’Esplugues de Lobregura per millorar completament una cuina. A més de fer renovacions totals d’habitatge també ens encarreguem de millores parcials. Les reformes de cuina són una de les feines més sol·licitades per part dels propietaris.

Amb el pas dels anys la nostra experiència s’ha fet gran i ens hem convertit en una empresa especialista en reformes de cuina. Oferim una gran varietat d’opcions per a la nova cuina, tant en disseny com en equipament. Podem adaptar-nos a tots els estils i també a tots els pressupostos oferint-vos les millors qualitats.

Els acabats d’aquesta reforma de cuina a Esplugues els presentem al vídeo següent. Actualitzem les nostres xarxes socials diàriament i compartim tots els treballs que acabem de reformes a Barcelona i rodalies. Segueix-nos i no et perdis cap projecte, també ens pots contactar per aquest mitjà.

Cuina distribuïda en U

La cuina se situa en un espai propi i independent a la resta de la casa. Amb la nova distribució tenim una cuina en forma de U. Donada la superfície de la cuina i de les seves possibilitats aquesta és la disposició més funcional. A més, permet tenir una mobilitat perfecta per fer ús de la cuina en tot moment.

A la banda dreta s’han posat buits a mida per integrar diversos electrodomèstics. Concretament s’hi ha col·locat una nova nevera, un forn i un microones. Tots són electrodomèstics amb acabat en acer inoxidable. Sota el forn també hi ha tres calaixos que amplien la capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

Seguidament neix un taulell en forma de L. Al primer tram s’ha instal·lat la nova placa de cocció. En aquesta reforma de cuina s’ha triat una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora oculta. Tant a la part inferior com superior del taulell hi ha calaixos i armaris que aporten capacitat d’emmagatzematge.

Cuina amb llum natural

A la part dreta s’ubica el segon taulell de la cuina. Gràcies a ella s’amplia la superfície de suport i de treball a la cuina. A més de poder preparar tot tipus de menjars també serveix de suport per a petits electrodomèstics tipus cafetera, espremedora o liquadora. Sobre ella s’ha integrat una pica d’un si.

Aquest se situa just a sota de la nova finestra de cuina. Es tracta d’una finestra d’alumini abatible que permet l’entrada de llum natural a la cuina. D´aquesta manera l’espai s’inunda de molta lluminositat i genera un ambient acollidor i agradable. Aquesta és una característica necessària en un espai que sutilitza cada dia.

Cuina de disseny modern

Aquesta reforma de cuina a Esplugues també ha millorat el disseny interior de l’espai. Ara la cuina es presenta amb una imatge moderna que compleix els requisits actuals. Per al moble de cuina s’ha escollit el color blanc, igual que a les parets. D’aquesta manera, la llum natural i artificial pot fluir per tota la cuina.

Amb això s’aconsegueix un espai molt lluminós i visualment ampli. D’altra banda els taulells també són de color blanc i s’aconsegueix una imatge a la cuina molt homogènia. També s’hi ha col·locat un nou paviment de cuina. S’ha escollit un terra de rajoles quadrades en to beix. Opció perfecta a nivell visual i funcional.

Pressupost de reforma de cuina

A Grupo Inventia preparem un projecte a mida i amb un pressupost ajustat a les teves necessitats. Som una empresa de reformes apta per a tots els públics. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i t’atendrem personalment. En menys d’una setmana tindrem el teu projecte llest i t’ho lliurarem sense cap compromís.