close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de gimnàs a Martorell

Ens hem desplaçat fins a la localitat de Martorell per fer una reforma de gimnàs. A més a més d’encarregar-nos de millores de pisos i cases, també fem reformes de locals comercials. De la mateixa manera que oferim els nostres serveis de reformes a localitats de les rodalies de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta reforma a Martorell era dotar l?espai de les característiques necessàries per funcionar com un gimnàs. Per això els nostres experts han treballat en base a les necessitats exposades pels propietaris del local. També hem tingut en compte totes les indicacions legals per fer una reforma de gimnàs.

Els acabats d’aquest nou projecte els compartim al següent vídeo que podeu veure a Youtube. Et convidem a seguir-nos en xarxes socials i comprovar les millores que apliquem a les nostres reformes integrals. Actualitzem els nostres perfils diàriament amb contingut real i propi, també pots contactar amb nosaltres per aquests canals.

Reforma de gimnàs: nova recepció

Un dels espais que hem millorat és la recepció del gimnàs. De la mateixa manera, també la zona daccés dels usuaris del gym. La recepció consta d’un mostrat a mitja alçada que ofereix una gran comoditat als treballadors del gimnàs. Alhora, és molt funcional per als abonats que necessitin realitzar qualsevol consulta.

En un taulell de color blanc amb un tauler d’acabat de fusta. S’adapta perfectament al nou disseny del gimnàs, un estil que genera comoditat a través de tons neutres i càlids. La paret és de maó vist i està decorada amb el nom del gimnàs. Són de color platejat i s’il·luminen a la part posterior.

D’altra banda, tenim els torns d’accés per als usuaris del gimnàs. De la mateixa manera queden perfectament integrats al nou ambient sent totalment funcionals. Per al paviment de la recepció es manté el terra de la resta del gimnàs. És de color gris i té un acabat de pedra que potencia la imatge d’estil industrial.

Sala de musculació

La gran protagonista d’aquesta reforma de gimnàs a Martorell és la nova sala de musculació. Es tracta de l’espai clau perquè els usuaris i els abonats del Gimnàs Olympia puguin exercitar-se amb les millors prestacions. En aquest sentit hem treballat sobre les necessitats dels propietaris per adequar l’espai per a la seva comesa.

És un espai diàfan amb grans possibilitats per col·locar totes les màquines d’exercicis. La comoditat per a l’usuari és present tant en el moment de fer els exercicis com en el de desplaçar-se pel gimnàs. Gràcies a l’adequació que hem fet la maquinària de gimnàs s’ha pogut distribuir de manera molt efectiva.

Aquest gimnàs a Martorell compta amb grans entrades de llum natural. D’aquesta manera, l’espai de la sala de musculació queda perfectament il·luminat. A més a més, permet que els vianants puguin apreciar l’interior del gimnàs. Igual que a la recepció, les parets són de maó vist. Al costat de les columnes cobertes amb metall efecte mirall potències el disseny interior destil modern i industrial.

Pressupost de reforma

Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís trucant al 93 209 97 17. En pocs dies el tindrem preparat i t’ho lliurarem juntament amb un projecte de reforma integral personalitzat.