close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de pis al carrer Alts Forns de Barcelona

Hem acabat una nova reforma integral a Barcelona, ​​concretament al carrer d’Alts Forns. Ens hem encarregat de millorar i actualitzar aspectes tan importants com el disseny interior, totes les instal·lacions i l’equipament funcional. Amb aquesta reforma de pis hem convertit un espai descurat pels anys en una veritable llar.

Com a la gran majoria dels nostres treballs ens hem encarregat de gestionar totes les parts de la reforma de pis. Els treballs de pintura, canvi de terra, col·locació de portes, reforma de cuina i bany… Tot el que necessites perquè la teva llar sigui tal com desitges. A més, comptem amb un equip de professionals amb àmplia experiència al sector de les reformes integrals.

Per poder veure el resultat d’aquesta reforma de pis a Barcelona compartim el següent vídeo. Actualitzem les nostres xarxes socials diàriament i amb treballs reals per donar a conèixer la nostra manera de treballar i els excel·lents resultats. A la part superior dreta de la web disposes de totes les icones perquè ens puguis seguir.

Cuina lineal

La nova cuina es troba en un espai propi i independent a la resta de zones de la vivenda. Com que és d’una superfície rectangular hem optat per aplicar una distribució de cuina lineal. Ara la cuina ofereix una mobilitat excel·lent i els nous electrodomèstics estan ubicats al lloc ideal per al seu ús.

A l’extrem esquerre s’ha col·locat la nevera, que està integrada al moble de cuina. Tot seguit neix un taulell de cuina que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. S’hi ha instal·lat una pica d’un sinus i també una placa vitroceràmica. Una de les grans millores en aquesta reforma de cuina és que la capacitat d’emmagatzematge s’ha ampliat.

Tant a la zona inferior com a superior del taulell s’han col·locat armaris i calaixos amb panells de color blanc. D´aquesta manera hem aconseguit dotar aquesta cuina d´un ambient lluminós i ampli. Aquestes zones també s’han utilitzat per encastar el forn i el microones. El primer queda just a sota de la placa vitroceràmica i el segon integrat als armaris superiors.

Banys moderns i funcionals

Altres espais clau en una llar que ens hem encarregat de reformar són les cambres de bany. Ara cadascun dels dos que té aquesta reforma de pis estan a punt per oferir les millors prestacions. Gràcies al nostre catàleg en reformes de bany pots tenir la neteja dels teus somnis amb acabats de primera a un preu molt competitiu.

El nou equipament sanitari d’aquestes cambres de bany es compon d’un lavabo, un vàter amb la cisterna a l’esquena i un plat de dutxa protegit amb mampares transparents. Com a detall també disposeu d’un moble de bany amb dos calaixos que assegura l’ordre perfecte per als productes d’higiene.

Per a la nova imatge dʻaquestes reformes de bany s`ha utilitzat el mateix disseny interior. És d’acord amb la resta de la vivenda i s’han aconseguit dos espais molt frescos i agradables al dia a dia. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc i s’ha col·locat un paviment de rajoles en to gris.

Interiorisme a Barcelona

A més de les zones d´ús diari com la cuina i els banys també ens hem encarregat de renovar la imatge interior de tot l´habitatge. Per això hem treballat amb un interiorisme contemporani amb tons neutres i que permeten una circulació molt fluida de la llum. Els detalls es poden apreciar a zones com la sala d’estar o els dormitoris.

De fet, el color blanc s’ha escollit per pintar les parets d’aquesta reforma de pis i generar una imatge homogènia amb nous elements que hem col·locat. Entre ells les noves portes de color blanc al costat dels marcs i sòcols. Un cop acabada la feina es transmet molta tranquil·litat i harmonia.

Una altra novetat la tenim al paviment de les zones comunes i dels dormitoris. S’ha substituït el terra original per un terra de parquet amb tons clars de fusta. Amb aquesta superfície també dotem de més sensació de calidesa tots els espais d’aquest habitatge.

Pressupost de reforma de pis

Si vols millorar qualsevol aspecte de casa teva contacta amb nosaltres i sol·licita el teu pressupost de reforma sense cap compromís. Truca’ns al 93 209 97 17 i un dels nostres professionals t’atendrà personalment. T’esperem.