close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de terrassa a Terrassa

Ens hem desplaçat fins a la localitat de Terrassa per fer una renovació exterior. Concretament ens hem encarregat de fer la reforma de terrassa d’una casa. A més d´oferir un servei en interiorisme i reformes interiors també ens encarreguem de rehabilitar espais exteriors.

Entre els nostres serveis hi ha la reforma de terrasses, patis, balcons o jardins. En definitiva, espais exteriors de casa. Comptem amb els millors professionals per a aquesta comesa i amb un catàleg variat d’opcions. Igual que als espais interiors a les terrasses també ens adaptem a tots els estils.

Per veure els acabats d’aquesta reforma de terrassa compartim el vídeo següent. En línies generals hem adequat l’espai per oferir funcionalitat en diverses comeses. Després dels treballs de reforma, la terrassa es converteix en un espai perfecte tant per relaxar-se com per socialitzar.

Nou paviment exterior

Una de les millores obligades en una reforma de terrassa és el canvi de paviment. Disposar d´un terra sòlid i que permeti un bon drenatge és imprescindible. Els espais exteriors queden exposats a la climatologia i han d’estar ben protegits. En el cas d’una terrassa és molt important que quedi ben impermeabilitzada i eviti filtracions daigua.

Per aconseguir-ho treballem amb materials especials per a exteriors. Des del ciment fins a les lloses del terra. En aquesta reforma de terrassa s’han escollit lloses grises amb un acabat bonic en pedra. Amb elles hem cobert tota la superfície de la terrassa, el sòcol de i també les escales exteriors.

La col·locació del terra de terrassa també és molt important. En aquest cas ha quedat amb la inclinació ideal perquè l’aigua no s’estanqui a cap dels seus racons. Com hem esmentat, és molt important que l’aigua de la pluja dreni bé i evitar filtracions i humitats.

Aïllament i pintura exterior

En aquesta reforma de terrassa també ens hem encarregat d´aïllar totes les parets amb una pintura especial per a exteriors. Igual que a terra, la climatologia afecta les parets de la nostra terrassa. Hem de prendre mesures per evitar que s’esquerdin per la sequedat i es filtri aigua per la pluja.

Es tracta d’una feina senzilla, encara que s’ha de fer bé. En el nostre cas comptem amb una àmplia experiència en reformes d’espais exteriors. També tenim accés a productes de gran qualitat per a terrasses i zones d’exterior. Per aquesta terrassa s’ha optat per pintar les parets de color blanc.

En línies generals hem aconseguit dotar aquesta terrassa de funcionalitat i també n’hem rejovenit la imatge. Hem aconseguit crear un espai ampli amb moltes possibilitats. Ara la terrassa és un espai perfecte per al descans personal i també per fer reunions amb la família i els amics.

Reforma de terrassa i exteriors

A Grupo Inventia ens encarreguem de la teva reforma de terrassa i altres espais exteriors. Oferim un projecte a mida per complir totes les teves necessitats. Renovem la imatge de la teva terrassa i també la moblam. Demana el teu pressupost trucant al 93 209 97 17. Te’l lliurem sense compromís.