close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i decoració per a terrasses

10 febrer, 2023 · Blog

Moltes vegades la llar no només és l’espai interior, sinó que també podem disposar d’una part exterior. Igual que per a qualsevol estada de casa nostra, també arribarà el dia en què es tingui de fer una reforma i decoració de terrassa.

Una terrassa és un espai ideal per poder-nos relaxar i socialitzar amb la família i les visites. Per això hem d’aprofitar al màxim les seves possibilitats i pensar un bon disseny per a la nostra terrassa.

decoracion para terrazas

Per això volem compartir diversos punts clau en la reforma i decoració per a terrasses i com potenciar al màxim les seves qualitats.

Planificació i reforma

Abans d’iniciar una reforma de terrassa, cal tenir en compte les característiques i les condicions existents i planificar en conseqüència. Per exemple, si la terrassa està completament exposada, és una bona idea impermeabilitzar l’àrea. D’altra banda, si la terrassa disposa d’una coberta, ens haurem d’assegurar que és resistent i està ben aïllada.

A l’apartat tant visual com pràctic hi ha alguns elements clau en què haurem de parar atenció. Primer, haurem d’escollir un tipus de terra d’acord amb les característiques de la nostra terrassa exterior. Siguin quines siguin les condicions de la terrassa segur que el mercat ens ofereix una opció que encaixa amb nosaltres. Per exemple, podrem triar entre una varietat de materials com terra rajoles, lloses de pedra, tarima de fusta o fins i tot gespa artificial.

decoración de terrazas exterior

Decoració per a terrasses

Un cop tinguem definit l´embolcall passarem a escollir la decoració de terrassa. La clau és crear un espai que sigui agradable, funcional i que expressi el nostre estil decoratiu. Per això ens fixarem en quin tipus de mobiliari i accessoris per a decoració de terrasses exteriors ens agradaria utilitzar, així com els colors i materials que millor s’adaptin al vostre gust. A més dels objectes físics, les plantes i les flors són imprescindibles en un espai exterior i també es pot utilitzar per afegir un toc de color i vida a la nostra terrassa.

En aquest darrer punt, a més de les clàssiques plantes amb testos o jardí podem utilitzar-les per a la decoració de la paret de la terrassa. És una opció perfecta per no restar espai i aprofitar al màxim la superfície de la terrassa.

Mobles per a terrassa

Els mobles de terrassa aportaran estil i comoditat a la nostra zona exterior i igual que als punts anteriors el mercat és molt generós. Ja sigui un mobiliari per relaxar-nos, aportar funcionalitat o un lloc per guardar els nostres articles d´exterior, amb els mobles de terrassa adequats crearem l´ambient exterior perfecte.

Una de les opcions més habituals és que els mobles de terrassa siguin de vímet, de fusta o metall. Els mobles de vímet són un clàssic en zones exteriors. Entre els seus avantatges són lleugers, fàcils de netejar i podem trobar varietat d’estils i colors. Per la seva banda, els mobles de fusta són més duradors i es poden envernissar o pintar perquè coincideixin amb la decoració de la terrassa. De la mateixa manera que els mobles de metall són molt duradors i els podrem trobar en una varietat d’estils i colors.

muebles para terrazas

A més del tipus de mobiliari per a terrasses adequat, també haurem de comptar amb el tipus d’accessoris que ens agradaria incloure a la nostra decoració exterior de terrasses. Entre molts elements tenim para-sols, coixins per a les cadires i sofàs i fins i tot tauletes auxiliars.

Decoració de terrassa exterior

La reforma i la decoració d’una terrassa pot suposar un repte molt bonic. Un cop tinguem el nostre espai exterior llest ens generarà una gran satisfacció. Com hem comentat una terrassa vaig poder ser un espai multifuncional on poder relaxar-nos i passar bons moments amb la família i les amistats.