close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i interiorisme a Gran de Gràcia de Bracelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball en un habitatge situat a Gran de Gràcia de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar la imatge de tots els seus espais aplicant un nou interiorisme més actual. De la mateixa manera també hem restaurat elements originals que s’han integrat a el nou disseny.

Un treball de reforma i interiorisme que també ha comportat una millora en les instal·lacions de tot l’immoble. Ara l’habitatge està llest per ser moblat i oferir les prestacions correctes que se li pressuposen a una llar. En el següent vídeo que també compartim al nostre canal de Youtube poden apreciar els acabats generals.

Treballs de pintura i interiorisme

A la nostra empresa d’interiorisme treballem amb una àmplia selecció de pintures interiors per a la llar. D’aquesta manera podem adaptar-nos als estils que sol·liciten els nostres clients i oferir-los diverses alternatives per a la nova imatge del seu habitatge. En aquesta ocasió s’ha treballat amb un tipus de pintura capaç d’aportar modernitat i que fos capaç d’abraçar els elements originals que anaven a romandre.

Amb aquestes premisses s’ha optat per una pintura de color blanc capaç de generar espais molt lluminosos i visualment amplis. De la mateixa manera que unit a la resta d’elements generés ambients acollidors i càlids. En aquest cas es disposa de grans entrades de llum natural i gràcies a la color blanc aquesta pot expandir-se a cada racó de la casa.

Restauració de terres i sostres

A més de millorar l’interiorisme i instal·lacions d’aquest habitatge també hem restaurat diversos dels elements originals. En aquest aspecte destaquen els paviments i els sostres de totes les estances. Comptem amb els professionals adequats per a aquest tipus de treballs i garantim el millor resultat.

En el cas dels paviments s’ha optat per mantenir els terres hidràulics originals i que aporten una imatge amb molta personalitat. La seva unió amb el nou color i acabats de les estances genera una imatge única. A l’habitatge hi ha diversos terres amb diferents dibuixos que es combinen perfectament. Ara es presenta com una llar renovat i mantenint l’essència de l’interiorisme a Barcelona clàssic d’abans.

Un altre elements restaurat en diversos espai és el sostre. S’ha treballat en el manteniment de sostres de volta catalana que potencien encara més l’ambient acollidor de la llar. A més es tracta d’un element molt sol·licitat, de manera que si el tens original mantenir-lo és una gran opció. A l’hora d’adequar els sostres també s’han instal·lat uns llums que queden camuflada en una lleixa. D’aquesta manera s’aconsegueix una il·luminació molt efectiva i discreta.

Treballs de reforma i interiorisme a Barcelona

L’objectiu de Grupo Inventia és oferir-te les millors solucions per a la teva nova llar. Elaborem projectes de reforma i interiorisme a mida i personalitzats. Treballem amb una àmplia varietat d’opcions i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma i interiorisme a Barcelona pots omplir aquest formulari o trucar-nos al 93 209 97 17.