close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Arenys de Mar

A Grupo Inventia ens encarreguem de realitzar reformes integrals a Barcelona ciutat i en localitats de les rodalies. Justament hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge en el municipi d’Arenys de Mar. Una reforma integral que ha implicat millores tant en l’interiorisme de totes les espais com en l’equipament d’estances com la cuina i les cambres de bany.

Abans de comentar alguns detalls i millores realitzades compartim els acabats d’aquesta reforma integral en el següent vídeo. Un cop finalitzat el treball compartim el resultat al nostre canal de Youtube, de manera que aquí pots veure més reformes de Grupo Inventia.

Interiorisme mediterrani

La localitat d’Arenys de Mar se situa en la zona costanera del Maresme. Un interiorisme mediterrani era una excel·lent opció en aquesta reforma integral. Ara totes les estances de la casa transmeten sensació d’amplitud i et abracen en un ambient fresc i acollidor. La sala d’estar és apte tant el dia a dia com per rebre visites, mentre que la nova imatge dels dormitoris és perfecta per al descans.

Les parets s’han pintat en un suau to de beige que permet que la llum natural s’expandeixi a tots els racons de la llar. D’aquesta manera les noves portes i sòcols de color blanc destaquen i encaixen perfectament amb la nova imatge impresa. Per al nou paviment s’ha escollit un terra de parquet en tons naturals de fusta. Aquest últim element contribueix a generar major calidesa.

A més de renovar l’interiorisme també s’han dut a terme treballs de reforma exterior. Es adequat la terrassa canviant el paviment i pintant les parets. Ara la zona exterior de la casa presenta una imatge moderna i disposa d’acabats duradors.

Reforma de cuina a L

En aquesta reforma integral la cuina s’ubica en un espai independent a què s’accedeix a través d’una porta corredissa. A l’entrada hi ha un petit passadís en el qual s’ha integrat la nevera. Passat això s’arriba a un espai en el qual trobem un moble de cuina de color blanc en forma de L.

Els dos taulells ofereixen una superfície àmplia de suport i de treball. A més estan equipats amb una pica i una placa vitroceràmica. Tant a la zona superior com a superior de les taulells s’han col·locat diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. També en el moble inferior s’ha integrat al forn. Una cuina altament funcional i amb un disseny en tons blanc i gris.

Reformes de bany i lavabo

Altres espais que s’han renovat tant en imatge com en equipament en aquesta reforma integral són els banys. En aquest cas un bany principal de tres peces i un lavabo. Aquest últim funciona com un espai extra que compta amb un lavabo amb armari d’emmagatzematge incorporat i un vàter. Per la seva banda el bany principal, a més de lavabo i inodor, disposa d’una dutxa protegida amb una mampara transparents.

Si en alguna cosa són iguals és en la seva nova imatge. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color gris, les mateixes utilitzades per al nou paviment. Els mobles de bany presenten acabats en fusta i el del bany principal és ampli. Compta amb prestatgeries i dos calaixos grans que permeten organitzar perfectament tot tipus de productes de bany.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals. Pots sol·licitar el teu projecte més pressupost trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari de contacte. Te’ls lliurarem sense cap cost ni compromís.