close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: abans i després

Una de les reformes integrals més recents que hem acabat ens porta fins al carrer Taquígraf Serra de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar totes les zones per aconseguir un pis funcional i modern. Ara està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Per comprovar les millores i canvis que hem fet compararem abans i després d’aquesta reforma integral a Barcelona. La nostra experiència i versatilitat ens permeten treballar amb tota mena d’estils decoratius. Al següent vídeo es pot apreciar el canvi que hem aplicat en aquest pis barceloní.

Reforma de cuina oberta

Un dels grans canvis en aquesta reforma a Barcelona és la cuina. Ha passat de ser en una estada independent a ser una cuina oberta i connectada al saló. Ara la cuina s’ubica entre els antics saló i bany. D’aquesta manera la cuina guanya més protagonisme en aquest pis.

En el pla funcional aquesta reforma de cuina està distribuïda en forma d’U i cada element està ubicat al millor lloc possible. Per la banda dreta hem col·locat la nevera i també hi ha un petit taulell equipat amb l’aigüera. A la part central el taulell aporta superfície de suport i de treball i hem instal·lat la placa vitroceràmica.

A la part superior i inferior del taulell hi ha calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina. Justament s’han aprofitat aquestes parts del moble de cuina per integrar el microones i el forn, respectivament. A la part dreta hem col·locat un nou taulell que també funciona com a barra d’esmorzar.

Disseny interior modern

La cuina sʻintegra perfectament en el nou disseny interior dʻaquest habitatge. L’aspecte original era antic i calia actualitzar-se urgentment. Per a aquest projecte d’interiorisme a Barcelona hem fet feines de pintura, canvi de terra i col·locació de portes i finestres, entre d’altres.

Ens hem decantat per un interiorisme contemporani amb espais lluminosos i visualment amplis. Hem pintat les parets de color blanc, la millor opció perquè la llum natural flueixi per tots els espais de la casa. Per a la llum artificial hem instal·lat llums dull de bou que il·luminen tot el saló.

La mateixa imatge l’hem aplicat a altres zones de la casa com als dormitoris. Ara l´ambient d´aquest pis és molt agradable i acollidor. Unes característiques que també s’encarrega de potenciar el nou terra. El paviment original de color marró i antiquat s’ha canviat per un terra ceràmic imitació fusta.

Gràcies a aquesta reforma d´interiors hem creat espais que funcionen tant a nivell familiar com quan es reben visites. Hem aplicat un interiorisme neutre que s´adapta a qualsevol tipus de decoració i mobiliari. A més, amb els canvis de portes i finestres hem aportat més aïllament tèrmic i acústic a totes les estances.

Bany d´ús funcional

Un altre dels espais que hem millorat en aquesta reforma integral a Barcelona és la cambra de bany. Com hem esmentat el lavabo original estava situat a la cuina actual, per la qual cosa la distribució ha canviat. Com es pot apreciar en la comparació de l’abans i després hem construït el nou bany on hi havia la cuina i la galeria.

Es tracta d’un canvi molt pràctic, ja que disposàvem de les canonades i les sortides d’aigua indispensables. Hem modernitzat la imatge de la cambra de bany aplicant el mateix patró contemporani que a tota la casa. Els nostres professionals s’han encarregat d’enrajolar les parets amb rajoles de color beix i de col·locar un nou terra ceràmic d’estil hidràulic.

En aquesta reforma de bany hem instal·lat tres peces sanitàries d’estil modern i funcional. Just a la dreta de l’entrada hem instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. Seguidament l’acompanya un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. Ja al fons del bany hem col·locat un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

Si vols millorar la teva llar contacta amb nosaltres i digues-nos que necessites. Ens encarregarem d´elaborar un projecte a mida i ajustat als teus gustos i pressupost de reforma integral a Barcelona. Truca’ns al 93 209 97 17 i sol·licita’l sense compromís.