close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: carrer Mare de Déu del Remei

Hem acabat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió hem rehabilitat un pis situat al carrer Mare de Déu del Remei. Es tracta d’un projecte complet en què hem aplicat millores tant a la part del disseny interior com al de l’equipament. Ara aquest habitatge està a punt per ser una llar.

A la nostra empresa de reformes disposem dels millors recursos perquè tinguis tot el que necessites a casa teva. Treballem amb proveïdors de confiança i amb materials de gran qualitat. A més, sumem un equip de professionals a totes les parcel·les d´una reforma integral d´habitatge.

Per conèixer més sobre les nostres reformes integrals pots seguir-nos a xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb contingut real dels projectes que acabem. Al següent vídeo compartim els acabats que hem aplicat en aquest nou pis al carrer VMare de Déu del Remei a Barcelona.

Espais amplis i lluminosos

Un dels primers passos en una reforma integral és definir com ha de ser el nou disseny interior. Per això comptem amb un departament especialitzat en interiorisme a Barcelona. Les nostres expertes dissenyadors us acompanyaran durant tota l’obra i us assessoraran en els processos de selecció de materials, acabats, pintura, etc.

Per a aquest pis a Barcelona s’ha escollit un interiorisme contemporani. És un estil molt utilitzat i que potencia característiques com la lluminositat i l’amplitud visual en una casa. L´objectiu és generar espais amb un ambient agradable i acollidor que transmetin la sensació de llar.

Per això, hem pintat les parets de color blanc. D’aquesta manera, la llum pot fluir fàcilment a tots els racons. També s’han col·locat noves portes i finestres de color blanc. La imatge resultant és lineal i homogènia. El disseny interior es completa amb un nou terra de parquet en tons mitjans de fusta. Així s’aplica el punt de calidesa necessari en espais com ara la sala d’estar o els dormitoris.

Cuina lineal

La cuina es troba en una estança pròpia i ha estat distribuïda en forma lineal. Ara la cuina ofereix una excel·lent mobilitat i ubica cada electrodomèstic al lloc més funcional. També s’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge a la cuina col·locant calaixos i armaris a les parts inferior i superior del taulell.

A l’extrem de la dreta del moble de cuina s’ha deixat un espai a mida perquè es pugui col·locar la vora. Tot seguit apareix el tram de taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. Ofereix una gran superfície de suport i de treball i s’ha equipat amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

El moble de cuina és blanc i disposa de buits a mida per integrar electrodomèstics. A la part superior hi ha el microones, mentre que a la inferior hi ha espai per al forn i el rentaplats. Tot plegat molt ben integrat en una reforma de cuina que combina els colors blanc i gris.

Bany i lavabo funcionals

En aquesta reforma integral a Barcelona també ens hem encarregat de millorar i equipar la cambra de bany i lavabo. Actualment funcionen com a espais d’higiene complementaris i ofereixen les millors prestacions a cada moment. Igual que a la resta del pis, s’ha millorat tant la imatge interior com l’equipament.

La cambra de bany té tres peces sanitàries. Un lavabo amb moble de magatzematge, un vàter i un plat de dutxa. En línies generals un bany modern i funcional amb les parets enrajolades amb rajoles beix. Per a la decoració s’ha mantingut l’estil contemporani aplicat a tota la casa.

També s’ha generat un lavabo que complementa la cambra de bany principal. Es tracta d´un espai que compta amb un lavabo amb moble d´emmagatzematge i una dutxa. Per protegir-la s’han instal·lat mampares de portes corredisses transparents. També compta amb una seca tovalloles elèctric i un mirall de bany quadrat.

Pressupost reforma integral a Barcelona

Les nostres reformes integrals inclouen totes les possibilitats d’una nova llar. T’acompanyem durant tot el procés, des de l’elecció de materials fins a un seguiment diari de les obres. Oferim un pressupost de reforma sense compromís que pots sol·licitar trucant al 93 209 97 17.